Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τέλος του αν-υπαρκτού σοσιαλισμού στην Ελλάδα!

Απλά πρέπει να καταλάβουμε πως όπως πάντα, έτσι και τώρα ζούμε αργότερα αυτό που έζησε ο υπόλοιπος κόσμος… σήμερα.

Το τέλος του αν-υπαρκτού σοσιαλισμού στην Ελλάδα!!

Επιτέλους βλέπουμε σιγά-σιγά όλοι οι Έλληνες την ανυπαρξία οποιαδήποτε πολιτικής από την σοσιαλιστική(!!!!!!) κυβέρνηση του Μνημονίου. Ο εξευτελισμός, η ουτοπία, η ύβρις του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος του χθες.

Η από καιρό πλήρη αποσύνθεση του κυβερνητικού ιστού διαχείρισης, της εκτελεστικής εξουσίας, άρχισε να φαίνετε, να γίνεται ορατή παντού! Χρειάστηκε να περάσουν τόσοι μήνες για να γίνει κατανοητό, αυτό που φωνάζαμε τόσο καιρό: Η ανικανότητα των ελεώ δανειστών κυβερνόντων ξεχειλίζει! Ακόμα και το σχέδιο εφαρμογής της πλήρης διαχείρισης του Χρέους, που τους δόθηκε με την μορφή του απεχθές Μνημονίου, απέτυχε!

Παρ' όλες τις βοήθειες που είχε ο θίασος του ζαβού, ήταν ανίκανος και να το ακολουθήσει! Φτάσαμε σήμερα να δούμε πια όλοι πως το Μνημόνιο απλά… δεν βγαίνει, δεν εφαρμόζεται. Είτε λόγω της απειρίας της παρέας της Πάρου σε πραγματικές συνθήκες, και όχι σε σχέδια επί χάρτου που έκαναν πριν το 2009, είτε λόγω γενικότερης βλακείας που είναι έκδηλη στην παρέα, είτε λόγω δυσκολιών της… σοσιαλιστικής νοοτροπίας του παρακράτους πασοκ, που παρακολουθεί σοκαρισμένο τις αλχημείες των δοτών υπαλλήλων της πράσινης ύφεσης με την κονκάρδα του πασοκ στο πέτο, το ζήτημα είναι πως η αδυναμία διακυβέρνησης είναι πια ολοφάνερη.

Χρειάστηκε το «Ζάππειο 2» για να φανεί η «γύμνια» τους, σε πολιτικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Τα τραυλίσματα τουnon paper, του πραγματικού κυβερνήτη της πατρίδας Παπακωνσταντίνου, η άμεση… οικειοποίηση του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ, από την κυβέρνηση, αλλά και τον κολοτούμπα, δείχνει την αξιοπιστία του, και την ορθότητα του λόγου του. Ήταν πιστεύω η θρυαλλίδα των εξελίξεων σε ένα περιβάλλον τρόμου που επικρατεί σήμερα για την γενικότερη επιχειρηματικότητα στην πατρίδα.

Ο μεστός λόγος του Αντώνη, σε σύγκριση με τις αερολογίες, και τα ψέματα του «λεφτά υπάρχουν» είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! Υπάρχει πια σαφή υπεροχή στην κοινωνία των θέσεων της ΝΔ και πρέπει να μετουσιωθεί σε εκλογική διαφορά υπέρ της.

Ο «δρόμος για την Ιθάκη» του Ελληνικού Λαού είναι ταυτόσημος και ένα με τον δρόμο του Σαμαρά! Η παγωμάρα των ψευδοκουλτουριάριδων , στην αποστροφή του λόγου Σαμαρά για την δύναμη των Ελλήνων, δείχνει πως πάμε σε καλό δρόμο! Πιστεύω πως το πολιτικό ποτάμι που φούσκωνε τόσο καιρό απλά ξεκίνησε την μετατροπή του σε χείμαρρο ορμητικό. Οι μέρες που ζούμε θα είναι καταλυτικές.

Με δεδομένη την νωθρότητα που έχει η δοτή κυβέρνηση του Μνημονίου, θα ψάχνει μόνο πολιτικό χρόνο για να επιβάλει τα μέτρα των δανειστών της, των μεγάλων αφεντικών της, κωφεύοντας στον χείμαρρο που έρχεται. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο η επιμονή των ξένων δανειστών μας για την επιβολή των μέτρων άμεσα, και την «αναγκαστική» σύμπραξη των πολιτικών δυνάμεων της Χώρας που θέλουν να επιβάλουν. Βλέπουν το «Βατερλό» που έρχεται για τον εκλεκτό τους βραβευμένο πολιτικό στοχαστή άβερελ, και ζητούν την γρήγορη διασφάλιση των κερδών τους από τα δάνεια.

Πρέπει λοιπόν να εκδιωχθεί, ως άλλος εξοστρακισμός των αρχαίων ελλήνων, ο ζαβός από το Minnesota, μαζί με το θεατρικό μπουλούκι του, όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί:

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο GAP, ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Γιατί κατάλαβε ποτέ τι θα πει ΠΑΣΟΚ ο ΓΑΜΑΠ; Ή μήπως έχασε την γνώση ο Μαρξ γιά να την βρει ο Jeffrey;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμμ...μάλιστα! Αυτό είναι που λένε..."Απο μικρό κι απο ...ΤΡΕΛΛΟ μαθαίνεις την αλήθεια!".
    Βρε συ Τρελλάκια, έχεις γούστο το ξέρεις; Μη σου πώ, μεγάλη πλάκα! Ετσι μού' ρχεται να ξεκαρδιστώ, αλλά θα με περάσεις και μένα για...τρελλό, οπότε το αναβάλλω, για το επόμενο κείμενό σου με τέτοιο θέμα, σαν το αποψινό.
    Βρε σύ, μπορείς να μας πείς κι εμάς...τι πίνεις και δε μας δίνεις;
    Πού τον είδες τον..."μεστό πολιτικό λόγο" (ανατρίχιασα, να, δες η τρίχα μου, κάγκελο!) του ...μεGάλου Sir Anthony, που με το ...ΖΑΡΡΕΙΟ ΡΑRT II, ώς άλλος Eγκέλαδος, εταρακούνησεν την ...ημεδαπή κι οτι θα πρέπει και να μετουσιωθεί κι όλας (ο μεστός πολιτικός λόγος ντε) σε ...εκλογική διαφορά υπέρ του κόμματός του;
    Ε, δε μπορεί ρε παιδιά, κάτι πίνει ο τύπος, βάζω υπογραφή σ' αυτό.
    Ο άνθρωπος, είχε ένα κείμενο μπροστά του, γραμμένο απο ειδικούς επικοινωνιολόγους επιστήμονες, οι οποίοι του ΕΓΡΑΨΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ όχι οι νοήμονες Ελληνες (ναι, ναί, προς πείσμα μερικών, υπάρχουν κι αυτοί), αλλά η ...μικρομικρομεσαία κυρά-Κατίνα, Χριστίνα, Ματίνα, Γεωργάρας, Μανωλάρας, Κωστάρας και άλλοι...υπερνοήμονες νεο-Ελληνες του ...καναπέ, αγορασμένου με πιστωτική σε 280 άτοκες δόσεις απ τα ΕΝΑ κι ΕΝΑ. Αυτοί, που συζητούν μεταξύ τους το πως η επιστροφή στη δραχμή θα τους κάνει να...χάσουν τα σπίτια τους (sic), τους καναπέδες, τα home cinema, τα playstation των βλασταριών τους και τις...πίτσες κάθε βράδυ απο τη Pizza Hut. Kαι να δείς που και ακόμη κι αυτοί δεν τον πήραν και τόσο σοβαρά τον Sir Anthony.
    Θα μου πείς, πού το ξέρω. Ε! Οσο νάναι, έχουμε κι εμείς τα...κονέ μας στη πατρίδα, παρ όλο που διάγωμεν τον βίον μας εις την αλλοδαπήν!
    Παρ' όλα αυτά αγαπητέ μου (κατα τα άλλα) και συμπαθέστατε Τρελλάκια, θα ήθελα να μου απαντήσεις σε ορισμένες ...απορίες, που ανακύπτουν απο τον ...εγκελαδικό ορυμαγδό των δηλώσεων του ...κυρ-Αντώνη, μιας κι εσύ μάλιστα τον θεωρείς "μεστό πολιτικό λόγο".
    Εχουμε και λέμε λοιπόν:
    1) Γιατί ο αγαπητός κυρ-Αντώνης, μας τα...ζάλισε λέγοντας οτι θα γίνει τούτο, θα γίνει κείνο, θα γίνει και το άλλο και ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ;
    Αλλα ας υποθέσουμε, καλή τη πίστη, οτι το...ξέχασε, αλλά το εννούσε, ως λέμε κι εμείς ως λαός "τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται". Καλώς και προχωράμε.
    2) Αφού το...εννούσε ως ευκόλως εννοούμενο, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ...ΥΠΟΣΧΕΜΕΝΑ; ερωτώ εγώ ως...πανηλίθιος που είμαι.
    3) Κι αφού μας τα ...ξαναζάλισε ο "αγωνισταράς" Sir Anthony περί αποτυχημένου ΠΑΣΟΚ και περί επικίνδυνης κυβέρνησης που μας πάει στο πάτο (σωστό αυτό κατα τα άλλα), γιατί άραγε ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για να έρθει αυτός στα πράματα και να ...πάρει το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τιμόνι της χώρας; Ετσι δεν είναι; Κι ας μη το εννοούσε στο βάθος. Πολιτικάντης είναι, έτσι κι αλλοιώς. Τι περιμένει δηλαδής ο Αντωνάκης. Να βουλιάξουμε παντελώς;
    4)Είπε ο Αντωνάκης - και του τράβηξαν κι ένα χειροκρότημα μερακλαντάν οι παρεπιδημούντες Νεοδημοκράτες απο κάτω - οτι, λέει, "θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο σύνταγμα και να προχωρήσουμε με θάρρος σ' αυτές" χωρίς να τις κατονομάζει. Γιατί άραγες; Μήπως επειδής - λέω εγώ τώρα με το πάμφτωχο μυαλό μου - δεν έχει σκοπό να τις πραγματοποιήσει και για να μην εκτεθεί εις το κοινόν, το άφησε ..."φλού", ως λένε κι εκεί κατα το Κολωνάκι μεριά οι αργόσχολοι;
    5) Αμ το άλλο; Που βγήκε - χτές; προχτές; θα σε γελάσω! - το δημοσίευμα της Birlik που λέει οτι ...θα χαρίσει (ο Sir Anthony) λέει τα φράγκα που χρωστάνε οι ιμάμηδες που σήκωσαν αυθαίρετα το τζαμί στη Σμίνθη; Τι είν' τούτο Τρελλάκια μου; Κόντρα στη Miss Diamantopoulou κάνει ο Αντωνάκης; Γιατί κι αυτή τα ίδια τους είπε στους ιμάμηδες Τρελλάκια μου! Για δες ρε σύμπνοια! Αυτό τώρα γιατί το είπε ο Αντωνάκης στους μακρυγένηδες τυπάδες εκεί πάνω Τρελλάκια μου; Λέω τώρα εγώ!
    6)Κι ενώ που λές, έκανε εκτεταμένη ανάλυση ενός οικονομικού προγράμματος που ...χάιδεψε ώτα, αλλά απέφυγε να μας πει ποιος εγγυάται την τήρηση του προγράμματος αν τυχόν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ. Γιατί άραγε; Μεστό πολιτικό λόγο δεν έχει; Ετσι δε μας είπες; Αρα λοιπόν, τι ...εφοβήθη ο Αντώνιος; Μήπως τα ...φάσκελα που θα εισέπραττε ένθεν κα κείθεν; Θα μου πείς, σωστά, μιας και το φάσκελο σε βασκαίνει κιόλα κι ώρες είναι τώρα να γεμίσουμε γκαντεμιά σαν τον ...επίτιμο.
    Εχω κι άλλα, αλλα ο χώρος λίγος και θα με βλαστημάει ο -καθ΄ όλα - αγαπητός μου Κων/νος την ώρα που θα διαβάζει το σχόλιο μου πριν το αναρτήσει, αν υπερβώ ξανά τα ...όρια.
    Οπότε;
    Τι απομένει Τρελλάκια μου;
    Να τον πάρουμε στα σοβαρά ε; Εχει μεστό πολιτικό λόγο, ε;

    Βρε, άει παράτα μας Τρελλάκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]