Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τραβούν τις καταθέσεις τους οι Έλληνες από τις τράπεζες


Μειωμένες κατά 10,4 δισ. ευρώ φαίνεται να είναι οι καταθέσεις στις εγχώριες τράπεζες από την αρχή του χρόνου.

Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα φέρεται να έχουν δώσει μάλιστα, σαφείς εντολές στους υπάλληλους τους να καθυστερούν όσο μπορούν τις αναλήψεις!

Η απόσυρση των καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες συνεχίστηκε και τον περασμένο Μάρτιο, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ το συνολικό απόθεμα των καταθέσεων σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά μειώθηκε στα 199 δισ. ευρώ από 201,9 δισ. ευρώ που ήταν τον προηγούμενο μήνα.

Συνολικά από την αρχή του χρόνου οι καταθέσεις έχουν μειωθεί κατά 10,4 δισ. ευρώ. οξύνοντας το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι τράπεζες της χώρας.

Τώρα το πως μπορούν οι υπάλληλοι να καθυστερήσουν τις καταθέσεις είναι ένα βασικό ερώτημα.

Το να λένε στους πολίτες ότι θα καθυστερήσει η ανάληψη των χρημάτων είναι μάλλον ένα σενάριο έξω από τα σενάρια της φαντασίας. Αλλά εδώ που τα λέμε, όλοι οι Έλληνες ζουν ένα δράμα με μια κυβέρνηση... φαρσοκωμωδία, που δεν μπορεί να κατανοήσει τι θα συμβεί όταν οι πολίτες καταλάβουν πως οι προσωπικές τους οικονομίες εξαφανίζονται λόγω συγκεκριμένης στόχευσης της μνημονιακής κυβέρνησης Παπανδρέου. Τότε θα αρχίσουν τα... άγρια!!!

Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. και μεις στη γειτονια μας τα λεφτα μας τα πηραμε απ τις τραπεζες.δεν υπαρχει πλεον εμπιστοσυνη για τιποτα.ολα τα ενδεχομενα ειναι ανοιχτα,και η κυβερνηση που εχουμε ειναι για φτυσημο.καντε το κουμαντο σας ερχονται εξεληξεις ασχημες,θα σκασουν αποτομα μεσα σε χρονο ρεκορ,και δεν θα υπαρχει χρονος αντιδρασης.προσεχουμε για να εχουμε ελεγαν οι παλιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά είναι επικίνδυνο να τα έχουμε και στο σπίτι όμως. Συμφέρει να τα μεταφέρουμε σε κανένα υποκατάστημα ξένης τράπεζας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]