Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνελήφθη ο Στρος Καν για απόπειρα βιασμού!!!


Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη στο αεροδρόμιο JFK και κρατείται με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης

Σύμφωνα με καταγγελία 32χρονης καμαριέρας, ο 62χρονος μελλοντικός διεκδικητής της προεδρίας της Γαλλίας της επιτέθηκε στην σουίτα του στο Sofitel γυμνός και της ζήτησε να του κάνει στοματικό έρωτα.

Η καμαριέρα πανικοβλημένη εγκατέλειψε το δωμάτιο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία, η οποία «τσίμπησε» τον επικεφαλή του ΔΝΤ πριν φύγει για τη Γαλλία.

Η καμαριέρα έφυγε αμέσως από το δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία, η οποία πρόλαβε κυριολεκτικά στο παρά πέντε τον επικεφαλής του ΔΝΤ, πριν αναχωρήσει για τη Γαλλία με πτήση της Air France. Μάλιστα, βιάστηκε τόσο πολύ να φύγει από το ξενοδοχείο, που ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στρος Καν εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο.

Τον Οκτώβριο του 2008, είχε ομολογήσει την «ανάρμοστη σχέση» που είχε με μία υφισταμένη του. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του, τους υπαλλήλους του, αλλά και την «πέτρα του σκανδάλου».

Πριν από λίγες ημέρες, ο επικεφαλής του ΔΝΤ βρέθηκε στο στόχαστρο των ΜΜΕ επειδή φωτογραφήθηκε να επιβιβάζεται σε μία πανάκριβη Πόρσε.

Οι «ατασθαλίες» μπορεί να στοιχίσουν πολύ ακριβά στον Στρος Καν, ο οποίος παρουσιάζεται ως ο μελλοντικός διεκδικητής της προεδρίας της Γαλλίας.

Αυτή τη στιγμή ο Ντομινίκ Στρος Καν κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και αναμένεται να ασκηθεί δίωξη σε βάρος του για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, απόπειρα βιασμού και ομηρία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πολ Μπράουν. "Αναμένουμε ότι πρόκειται να συλληφθεί επίσημα και να του απαγγελθούν κατηγορίες μέσα σε μια ώρα".

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ δηλώνει αθώος μέσω του δικηγόρου του.

Απορία ιστολογίου: Εάν ο Στρος Καν έκανε το ίδιο στην Ελλάδα, θα συλλαμβανόταν ή μήπως όχι, επειδή είναι ο "επιτηρητής" μας και ταυτόχρονα δεν είμαστε ανεξάρτητο κράτος (έχουμε απωλέσει πλήρως της εθνική μας κυριαρχία βάσει του άρθρου 14 παρ. 5 της Δανειακής Σύμβασης);
Παρ΄όλα αυτά, περιμένουμε από τον Γιώργο Παπανδρέου να δημιουργήσει διεθνή κίνηση - οργάνωση για την απελευθέρωση του συντρόφου του Στρος Καν...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Εδώ έχει ξεσκίσει ο εν λόγω "κύριος" λαούς ολόκληρους, η σεξουαλική ηθική μάρανε την κοινωνία της διπλής ηθικής και της μονογαμίας των πορνείων.
    Τα ίδια έγιναν και με τον αλήτη τον Κλίντον: Η σχέση του με με την Μόνικα τους πείραξε, ενώ άφησε τόσα παιδιά χωρίς χέρια και χωρίς πόδια στην Σερβία, τόσα ορφανά, τόση καταστροφή, μαζί τα πράσινα σκουλίκια, τους επιλεγόμενους "οικολόγους" του χαφιέ της νέας τάξης Ιωσήφ Φίσερ.
    Καιρός να ασχολούμεθα περισσότερο με τις βόμβες και τα εργαλεία καταλήστευσης των διεθνών ληστών και των δολοφόνων και λιγότερο με τους όρχεις των - τους οποίους έτσι κι αλλιώς δεν διαθέτουν - ως ευνούχοι και τελετουργικοί ομοφυλόφιλοι της μασονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ρε παιδιά ο άτυπος πρωθυπουργός μας παρ´ ολίγον βιαστής; Θα μου πεις τουλάχιστον αυτός είναι strait...
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχιλλέα, γιατί αφήνεις υπόνοιες για τα ανοιχτά (σε νέα πράγματα) δικά μας ωραία αγόρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άνθρωποι χωρίς ηθικούς φραγμούς, που ηδονίζονται με την επιβολή εξουσίας είτε σε ολόκληρους λαούς είτε σε μεμονωμένους ανθρώπους γίνονται θύματα της αλαζονείας τους και δρέπουν τους καρπούς των πράξεών τους.
    Όπως Στρος θα κοιμηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]