Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έσπειραν λαθρο-αλλοδαπούς και "θερίζουν" Έλληνες


Με ευθύνη, ψυχραιμία και χωρίς φόβο, μακρυά από τις υστερικές κραυγές, τα κροκοδείλια δάκρυα και τις ψηφοθηρικές οιμωγές, θέλω να εκφράσω τις σκέψεις μου, σχετικά με τα αίτια των γεγονότων των τελευταίων ημερών και με αφορμή την δολοφονία Έλληνα πολίτη από αλλοδαπούς, για να του κλέψουν μια βιντεοκάμερα.

Ας μην σπεύδουν οι εφιάλτες του Πασοκικου τσίρκου, που κατ’ ευφημισμό αυτοαποκαλείται κυβέρνηση, ο Πεταλωτής τους, αλλά και οι νοικιασμένες γραφίδες ασυνείδητων δημοσιογραφούντων και λοιπών μίσθαρνων σαπροφύτων, να αποκαλούν ακροδεξιούς όσους Έλληνες ορθώνουν το παράστημά τους, διαμαρτυρόμενοι για την βίαιη κατάληψη της χώρας από εκατομμύρια (λαθρο)μετανάστες.

Το εγκληματικό και ενσυνείδητο ψέμμα του ΠΑΣΟΚ και των λοιπών «προοδευτικών», «δημοκρατικών» κλπ δυνάμεων, για «ειρηνική» είσοδο στην Ελλάδα «οικονομικών μεταναστών», κατέληξε σε ανεξέλεγκτη εισβολή στην χώρα, περίπου τριών εκατομμυρίων αλλοδαπών.

Το γιατί φθάσαμε σε αυτό το σημείο είναι απλό : Κοντά στο νού και η γνώση. Αν σε οποιοδήποτε σπίτι, παρέχεται ύπνος, τροφή και περιποίηση, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πάρα πολλές επισκέψεις.

Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη και γνωστή από την διεθνή εμπειρία. Είναι κοινό μυστικό ότι η παράνομη μετανάστευση εκτρέφει την νόμιμη μετανάστευση. Και αντιστρόφως. Αναπόφευκτα λοιπόν φθάσαμε στα σημερινά χάλια. Η «ειρηνική» παρουσία αλλοδαπών στην χώρα, έχει εξελιχθεί πλέον σε βίαιη κατάληψη διαφόρων περιοχών από ανεξέλεγκτους (λαθρο)μετανάστες.

Η αυτοπροστασία είναι η αναγκαστική και τελευταία εφεδρεία των ανυπεράσπιστων πολιτών, που αισθάνονται κάθε μέρα να πνίγονται από τον βρόγχο της εγκληματικότητας. Η εγκληματικότητα και οι βιαιοπραγίες των εξαθλιωμένων αλλοδαπών, συνιστούν την πλέον ειδεχθή μορφή κατοχής της Ελλάδος από αλλοδαπούς. Είναι χρέος όλων μας να προβάλλουμε εγχώρια, εθνική αντίσταση.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]