Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δρούτσας με δέλτα όπως «δαρεικός»


Τι είναι το Διπλωματικό Σώμα αναρωτιέται ο Στάθης στην «Ε» ; το «βαρύ πυροβολικό» μιας χώρας, προκειμένου να μη χρειασθεί να χρησιμοποιήσει το «βαρύ πυροβολικό» του στρατού της.

Οι κατηγορίες εναντίον του κ. Δρούτσα από τον Πρόεδρο της Ενωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων, πρέσβη κ. Δασκαρόλλη, είναι βαρύτατες

και δεν αντιμετωπίζονται διά της (συνήθους) σιωπής (του στυλ: άσ’ το, κι αυτό θα περάσει).

Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι οι καταγγελίες του διπλωμάτη συμπίπτουν με πλήθος δημοσιευμάτων για συναφή θέματα, και του ελληνικού και του τουρκικού και του διεθνούς Τύπου.

Η συστηματική αποδυνάμωση του διπλωματικού σώματος, η αποψίλωση των πρεσβειών της χώρας στο εξωτερικό, η υποταγή στις νεο-οθωμανικές φαντασιώσεις, αλλά και πρακτικές της γείτονος, η χρησιμοποίηση «παραθεσμικών μηχανισμών», όπως και εξωθεσμικών προσώπων, μάλιστα με το «αζημίωτο», είναι μερικές από τις αιτιάσεις του κ. Δασκαρόλλη, που όντως διασταυρώνονται με πραγματικότητες, όπως η πολιτική του κατευνασμού, η πολυπραγμοσύνη «φίλων» (πάλι) του Παπανδρέου όπως ο κ. Αλεξ Ρόντος κι άλλα.

Δρούτσας με δέλτα όπως «δαρεικός».

Ο «δαρεικός», το νόμισμα. Οχι ένα όποιο κι όποιο νόμισμα…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]