Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπροστά στον Γιώργο όλοι τους είναι ωραίοι!

  • Ωραίοι είναι οι «δανειστές μας»!
  • Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!

Στο Συμβούλιο Eurogroup επιβεβαιώθηκε πλήρως το χθεσινό άρθρο μας «Στα χέρια της τρόικας η… κυβέρνηση του τόπου;». Γράφαμε ότι «Εκείνο όμως που προκαλεί ανατριχίλα είναι η εμμονή των τροϊκανών στην ίδρυση ανεξάρτητου οργανισμού, που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων ύψους 50 δισ. ευρώ.

Ο οργανισμός, θέλουν να διοικείται από ξένους εμπειρογνώμονες και να τεθεί… εκτός της δικαιοδοσίας της κυβέρνησης. Συγχρόνως με όπλο την πέμπτη δόση, οι «δανειστές» επιδιώκουν να παρέμβουν ανερυθρίαστα στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας εκβιάζοντας τη… συναίνεση της αντιπολίτευσης.

Έτσι σκέπτονται σοβαρά να ζητήσουν την ψήφιση του ανωτέρω σχεδίου από 180 βουλευτές, καθώς και την επιβολή πρόσθετων μέτρων ύψους 10 δισ. ευρώ για το 2011, έτσι ώστε το «νέο μνημόνιο» να καταστεί δεσμευτικό ανεξαρτήτως κυβερνήσεως» .

Πράγματι μετά τη λήξη του Συμβουλίου ο Πρόεδρος του Eurogroup Ζ. Κ. Γιουνκέρ παραδέχθηκε ότι συζητείται, μεταξύ άλλων, το θέμα δημιουργίας μίας εταιρείας συμμετοχών που θα τρέξει τις αποκρατικοποιήσεις και που θα... ελέγχεται απ’ την Τρόικα ώστε να διασφαλιστεί πως το σύνολο των εσόδων θα κατευθυνθούν στην αποπληρωμή των δανείων… Ωραίοι είναι οι «δανειστές μας»! Γιάννης κερνάει , Γιάννης πίνει!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. εχουμε στρατο ελληνικο,δεν ειναι?
    καιρος να βγαλετε το ψωμι σας παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]