Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο "τέταρτος δρόμος" των Ελλήνων


Επανειλλημένα έχουμε ακούσει τον Ανθύπατο της Τρόϊκας στην Αθήνα, Giorgo Papandreous, να μας μιλάει για τον «Τέταρτο Δρόμο» που πρέπει να ακολουθήσουμε ως χώρα, στον τομέα της οικονομικής ανάπτυξης. Ο «Τέταρτος Δρόμος», σύμφωνα με τον GAP, θα εξασφαλίσει ότι η δημοκρατία δεν θα άγεται από τα κελεύσματα των αγορών. Είπε μάλιστα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μέσω των μεγάλων διεθνών οργανισμών, όπως ο ΟΗΕ και το G20, και του εκδημοκρατισμού τους. Εννοώντας για άλλη μια φορά, ότι η λύση της οικονομικής ανάπτυξης παγκοσμίως είναι η ύπαρξη μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, η οποία θα κατευθύνει αποτελεσματικά τα διεθνή δρώμενα, οικονομικά αλλά και πολιτικά.
Ας δούμε όμως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της πορείας μας, προς τον Τέταρτο Δρόμο, πρακτικά και όχι θεωρητικά. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Το μέσο εισόδημα έχει μειωθεί κατα 30%, ο πληθωρισμός σε περίοδο βαθειάς ύφεσης τρέχει με 5,5%, το ΦΠΑ έχει εκτοξευθεί στο 23% (και που είσαι ακόμα!), τα λουκέτα στην αγορά δεν έχουν προηγούμενο και οι άνεργοι σύμφωνα με την ΓΣΕΕ θα φτάσουν το 1.000.000 μέχρι το τέλος του έτους!!!
Βέβαια ο Τέταρτος Δρόμος εκτός απο τα οικονομικά ωφέλη που είδαμε παραπάνω, έχει και πολιτιστικά καλά, ή καλύτερα πολυπολιτισμικά! Γι΄αυτό και έχουμε φτάσει εσίως μέχρι σήμερα, περίπου τα 2.000.000 λαθρομετανάστες με πολυπολιτισμικά χάπενιγκ, όπως είδαμε προχθές στην πλατεία Κοτζιά!
Αυτός είναι ο Τέταρτος Δρόμος του μετα-μοντέρνου ΠΑΣΟΚ και του Αμερικανού τουρίστα που νομίζει ότι κυβερνάει…η κυριαρχία των αρχών και των πιστεύω της Νέας Τάξης των Τραπεζιτών, οι οποίοι βλέπουν ως εμπόδιο στα κέρδη τους, την μεσαία (οικονομική) τάξη και τα έθνη! Χρειάζονται άβουλες καταναλωτικές μάζες, χωρίς εθνικο-κοινωνικούς δεσμούς και αντιστάσεις.
Γι’ αυτό και ο δικός μας Τέταρτος Δρόμος πρέπει να έιναι εντελώς διαφορετικός από τον δικό τους… Ο δικός μας Δρόμος, είναι αυτός της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, των Κοινωνικών και Εθνικών Αγώνων, για Δικαιοσύνη, Εθνική Ανεξαρτησία και πραγματική Δημοκρατία!!!
Αυτός ο δρόμος θα έχει καλό τέλος, μόνο εάν οι Έλληνες των διαβούν ενωμένοι και αποφασισμένοι για την τελική Νίκη! Κανείς (ούτε οι έμμισθοι ρουφιάνοι, όυτε τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης και των εφημερίδων) δεν πρέπει να μας διαιρέσει, να μας κάνουν να στραφούμε ο ένας εναντίον του άλλου! Μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να απαλλάγουμε από την νέα κυβέρνηση Τσολάκογλου που μας καταδικάζει καθημερινά σε ανέχεια και εθνικό εξευτελισμό!!!
Τον Αγώνα αυτόν τον αρχίζουν όπως φαίνεται οι οδηγοί φορτηγών Δ.Χ., έτσι όπως πρέπει, με προστάρισσα μια ελληνική σημαία, ενάντια σε δοσίλογους και κοινωνικούς βρυκόλακες…Ας είμαστε κοντά τους αλληλέγγυοι, έτσι όπως αρμόζει στους Έλληνες που δεν κοιτούν των μικροαστικό τους Εγώ, αλλά το καλό της Ελλάδος και του Λαού!!!
Ο Τέταρτος Δρόμος της Ελλάδος, των Ελλήνων…Ο δικός μας Δρόμος, θα είναι ανηφορικός για πολύ καιρό ακόμα… Στο χέρι μας είναι στο τέλος αυτού του Δρόμου, να είμαστε εμείς οι νικητές, να είμαστε εμείς εκείνοι που θα αποτινάξουμε μια για πάντα αυτούς που έχουν καταδικάσει τα όνειρα μας…
Άντε να πάρουμε τον δικό μας "τέταρτο δρόμο". Τα λέμε εκεί...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αντί να αναζητούμε νέους δρόμους προς το σοσιαλισμό, δεν θα ήταν καλύτερα να αναζητήσουμε νέο σύστημα αφού ο σοσιαλισμός από τόσους δρόμους οδηγεί σε αδιέξοδα; Αν ο κ. Παπανδρέου είναι σοσιαλιστής καλύτερα να κατευθυνθούμε αντίθετα από κει που μας δείχνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]