Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι διανοούμενες πόρνες αγωνιούν...

  • MEGA το καλύτερο κανάλι του κόσμου
Θα είδατε φαντάζομαι το απίστευτα γελοίο σόου, της πρωινής εκπομπής του καναλιού του ΔΝΤ, όπου 3-4 καθεστωτικοί δημοσιογράφοι και μια μεσήλιξ κυριούλα (δε θυμάμαι το όνομά της) προσπάθησαν αγχωμένα, με το μάτι στο "αφεντικό" να αποδομήσουν τον αριστερό εξτρεμιστή που πέταξε το παπούτσι στον κ. Παπανδρέου.
Γραφικός ο αριστερούλης γενειοφόρος, ακόμη γραφικότεροι οι υβριστές "δημοσιογράφοι". Το όλο σκηνικό θύμιζε 5 μαντρόσκυλα που κυνηγάνε ένα ζαρκάδι. Αυτό δε σας θύμισε;
Αλλά το αμίμητο το είπε κάποιος από την ομήγυρη των καθεστωτικών: επέπληξε το BBC για στημένο ρεπορτάζ!!! Ποιός; Ο αγχωμένος αφεντικογράφος, μήπως και δεν τα καταφέρει να αποδομήσει το γέλιο που προκάλεσε σε όλη την Ελλάδα, η βλακώδης ενέργεια του αριστερού εξτρεμιστή, που ανακάλυψε στα 50 τον αριστερό πατριωτισμό !
Ε, τι να κάνουμε; Αυτές οι ακτιβιστικές ενέργειες αρέσουν στον κόσμο (κακώς, κάκιστα). Αλλά αρέσουν στον κόσμο, που εσείς γυμνάσετε να θέλγεται από τέτοια θεάματα. Όσο και να το παλέψετε, η αλήθεια δεν κρύβεται.
Το 99% των Ελλήνων το γούσταραν. Όπως γουστάρουν όλα τα χυδαία εντυπωσιακά θεάματα. Αίμα και σπέρμα θέλει ο τηλεθεατής. Και ξέσκισμα των επώνυμων. Εσείς τους διαμορφώσατε έτσι, όχι εγώ !
Λειτουργώντας δημοσιογραφικά και κυνηγώντας την εντυπωσιακή είδηση έπραξε και το BBC. Αν δηλαδή σας έστελναν πλάνα με την είδηση "γιαούρτωσαν τον Καραμανλή στις διακοπές του", δεν θα το παίζατε; Έλα τώρα, υποκριτούλη...σου τα ΄πα και χθες.
Εσύ πετούσες από τη χαρά σου κι έστελνες την είδηση "Διαπόμπευση του Δημήτρη Σιούφα στην Πάρο". Το ξέχασες; 8.890 αποτελέσματα βγάζει το "Σιούφας Πάρος" στον γκούγκλη.
Αφού σου άρεσε τότε! Το γουστάριζες! Γέλαγαν και τα μουστάκια σας τότε και ψάχνατε απεγνωσμένα φωτογραφία από το σκηνικό ! Το ξέχασες;
Για θυμήσου τι έγραφες στα ΝΕΑ:"Να πληρώσετε από τα κλεμμένα".
και κλείνεις το ρεπορτάζ σου γράφοντας:
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: αυτοί που έκραξαν την παρέα Σιούφα ήταν ευυπόληπτοι σαραντάρηδες εξ Αθηνών, δικηγόροι και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Αρα το κράξιμο είναι αποτέλεσμα της εξέγερσης της μεσαίας τάξης που διαδραματίζεται- πού άλλου;- στις ψαροταβέρνες.
Δεν σε είδα να φωνάζεις στο MEGA όμως τον επίσης γραφικό που επιτέθηκε στον Σιούφα, να τον στήνεις σε ένα πάνελ με 6 μαντρόσκυλα, για να τον ρεζιλέψεις ! Αντιθέτως "αυτοί που έκραξαν τον Σιούφα, ήταν... ευυπόληπτοι" και έδωσες και κοινωνιολογική ερμηνεία: "το κράξιμο είναι αποτέλεσμα εξέγερσης της μεσαίας τάξης".
Ε, το παπούτσι στον Παπανδρέου γιατί το ερμηνεύεις ως "διεθνή συνομωσία κερδοσκόπων";


Σχόλιο ιστολογίου: Σε άλλες περιπτώσεις, όπου υπήρξαν γιαουρτώματα (π.χ. Ψωμιάδης) οι δημοσιογραφίσκοι χαρακτήρισαν σαν "ακτιβιστές" τους δράστες των γιαουρτωμάτων. Στον κύριο Παπανδρέου ανακάλυψαν προβοκάτσια κατά της χώρας!!! Τελικά, οι απότομες αλλαγές καιρού επιδρούν σημαντικά στην εγκεφαλική λειτουργία ή η αγωνία να χαθούν στο πουθενά τους σπρώχνει να γίνονται χειρότεροι και από τους χειρότερους;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "...τον αριστερό εξτρεμιστή...", "Γραφικός ο αριστερούλης γενειοφόρος...", "... αριστερού εξτρεμιστή, που ανακάλυψε στα 50 τον αριστερό πατριωτισμό..." ...
    Δεν γνωρίζω ποιός σας ενημέρωσε ή εάν κάνατε την στοιχειώδη "δημοσιογραφική" έρευνα, πάντως ο γραφικός γενειοφόρος δεν είναι καθόλου μα καθόλου αριστέρος.
    Είναι μέλος του "Πατριωτικού Μετώπου", κινήματος του οποίου ιδρυτής και πρόεδρος ήταν ο κ. Βορίδης.
    Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΚώσταςΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Κώστα Τ: Το κείμενο αναφέρει τους χαρακτηρισμούς δημοσιογράφων. Μην μπερδεύεσαι σε παρακαλώ πολύ. Η δική μας άποψη είναι κατατιθεμένη στο τέλος της ανάρτησης και είμαστε σαφείς ως προς τους "δημοσιογραφικούς" χαρακτηρισμούς των επαϊόντων την πληροφόρηση των πολιτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]