Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο πρωθυπουργός πληρώνει δημοσιογράφους για συμβούλους!!!

  • Η Μάνια άρχισε να μιλάει, για εκείνους που προσπάθησαν να της κλέψουν την περιουσία; Το πράγμα αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον... Λέτε να έχουμε έκτακτες πτήσεις από το Ελ. Βενιζέλος προς τις Μαλδίβες;
Η εκδότρια της Ελευθεροτυπίας, Μάνια Τεγοπούλου, βάλλει στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας κατά του πρωθυπουργού, του ΔΟΛ, αλλά και των εταιρειών δημοσκοπήσεων.
Με τρία σχόλιά της, καταγγέλλει, αφήνει αιχμές και προειδοποιεί...

Σχόλιο πρώτο: Waiting for the news on CNN! Ή αλλιώς, αναμένοντας τον Πήγασο και τις συγχωνεύσεις τραπεζών. Η κυβέρνηση διοχετεύει ειδήσεις μέσω του Mega Channel. Ανταποδίδοντας τη φιλοφρόνηση, το ΒΗΜΑ προβάλλει το εμπόρευμά του επί 10 λεπτά στο ίδιο κανάλι. Κύριε Ψυχάρη, το πάτε φιρί φιρί”, διερωτάται η κ. Τεγοπούλου.

Σχόλιο δεύτερο: 1+1=1 ή αλλιώς διαφημιστικές εταιρείες + εταιρείες δημοσκοπήσεων=? Μήπως έχει κάτι να προσθέσει ο νυν υπουργός Στρατού ή έστω ο κ. Πάγκαλος;

Σχόλιο τρίτο: Τον πρωθυπουργό εξάλλου δεν τον απασχολούν οι εφημερίδες. Έχει φροντίσει από παλιά να ακολουθήσει το σουηδικό μοντέλο και να πληρώνει δημοσιογράφους (φανερά ή αδιαφανώς) ως συμβούλους. Η αδιαφάνεια, εν προκειμένω, ήταν πολύ πιο αποτελεσματική όταν έκανε τη θητεία του στο ΥΠΕΞ, με τα μυστικά κονδύλια.
Βαριές καταγγελίες, σοβαρές προειδοποιήσεις και το ερώτημα εκκρεμές: τι θέλει να πει η κ. Τεγοπούλου;

Δικά μας σχόλια: Αμ έτσι εξηγούνται όλα. Είναι “πιασμένοι” κάποιοι Δημοσιογράφοι. Μια απλή ματιά γύρω μας θα μας αποκαλύψει ίσως και που πήγαν τα λεφτά. Δεν είναι δα και δύσκολο.
Τα συμφέροντα που τον πολεμούσαν εξαγοράστηκαν με κρατικά χρήματα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]