Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Δημητράς καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα!!!

Δημητράς επί το έργον…

Έχει πάθει ο Δημητράς αλλά δεν έχει μάθει και συνεχίζει απτόητα το ανθελληνικό έργο του! Τον συμπονούμε! Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα.
Το τελευταίο δελτίο Τύπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) «επισημαίνει» (με τίτλο «Εάλω η Αθήνα! Μαζέψτε τους! Να φύγετε να πάτε αλλού! Υπεράνω όλων η Ελλάς!», που προδίδει που προδίδει απόπειρα διακωμώδησης ) τα «ρατσιστικά πρωτοσέλιδα» αυτής της εβδομάδας «των ακροδεξιών εφημερίδων που κινούνται στο χώρο από το ΛΑΟΣ ως τη Χρυσή Αυγή».
Στενοχωρήθηκαν λοιπόν ο Δημητράς και η αντεθνική παρεούλα του γιατί «στα σχετικά άρθρα περιλαμβάνεται (στην Α1) ο ισχυρισμός ότι «το τζαμί για τον Έλληνα που δεν είναι διεθνιστής και άθεος είναι σύμβολο κατοχής και εθνικής καταπίεσης». Θεωρεί λοιπόν ότι το περιεχόμενο των άρθρων των πατριωτικών εφημερίδων παραβιάζει ευθέως τον αντιρατσιστικό νόμο 927/79 και καλεί «τον αρμόδιο υπουργό Δικαιοσύνης να φροντίσει στα πλαίσια της νομοθεσίας ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος». Και φυσικά, εκθέτει τον τρόπο που θα λειτουργήσει, φορώντας την κουκούλα και γράφοντας ότι «την όποια ενέργειά του μαζί με τα παρακάτω κείμενα το ΕΠΣΕ θα θέσει υπόψη της Επιτροπής του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων που θα ελέγξει τον Αύγουστο 2009 την εφαρμογή από την Ελλάδα της αντίστοιχης Σύμβασης του ΟΗΕ». Αναγγελία κατάδοσης! Ομολογούμε, πρωτοφανές, όσο και γραφικό!
Ζητούνται ψυχίατροι και... μέντιουμ!
Μάλιστα... Αλήθεια, πώς να αισθάνονται όλοι όσοι δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να «καταγγέλλουν» (ή να καταδίδουν, όπως θα λέγαμε) (κατόπιν οικείας πρωτοβουλίας ή εργολαβικά, δεν έχει σημασία) την πατρίδα τους στα διεθνή φόρα; Ερώτηση κάνουμε, η οποία σημειωτέον έχει ψυχιατρικό ενδιαφέρον. Γιατί, όποια και να είναι η αιτία, τόσος αγοραίος εθνομηδενισμός και τόση αρνησιπατρία, δεν εξηγούνται με λογικοφανείς και ορθολογιστικές προσεγγίσεις. Με τίποτα! Μόνο ο Δημητράς και κάτι τύποι σαν τον Νίκο Αναστασιάδη (τον επικεφαλής του ΔΗΣΥ) καταγγέλλουν τις πατρίδες τους στα διεθνή φόρα. Μόνο που ο τελευταίος το έκανε μια φορά, αναγνώρισε το σφάλμα του και έκατσε στα αυγά του, γιατί οι Κύπριοι «στραβώσανε» (τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Πουργουρίδης). Ο Δημητράς όμως εμμένει στην εκστρατεία του για την σπίλωση της Ελλάδας στο εξωτερικό. Επισημαίνουμε: άλλο η επιμονή, άλλο η εμμονή. Ως έννοιες απέχουν παρασάγγες. Η πρώτη είναι θετική. Η δεύτερη, αφήστε...
Θέλουν να κρυφτούν αλλά...
Από τακτική πάντως, δεν τα πάνε καλά. Θέλουν ίσως να κρυφτούν, αλλά η χαρά δεν τους αφήνει. Και βγαίνουν οι ανίερες συμμαχίες στη σέντρα. Επειδή όμως δεν είναι και πολύ έξυπνοι και επειδή νομίζουν ότι όλοι σκέπτονται όπως αυτοί, αρχίσανε να ξεσκεπάζονται και μόνοι τους, αναδιανέμοντας την κάτωθι (απαράδεκτη) δήλωση του αριστερού (όλα τα είχαμε...) Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, υπέρ της κατασκευής τεμένους: «Αποτελεί αυτονόητο και απαράγραπτο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να απευθύνεται ελεύθερα στον Θεό του. Να Τον τιμά και να Τον λατρεύει σε χώρους που Του πρέπουν, χωρίς προσκόμματα. Το ευρύτερο δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας είναι δικαίωμα θεμελιώδες σε κάθε ευνομούμενη και δημοκρατική Πολιτεία, όπως η ελληνική, και πρέπει να χαίρει πάντα αναγνώρισης και απόλυτου σεβασμού, όπως άλλωστε και το Σύνταγμά μας σαφώς επιτάσσει... Η ειρηνική συνύπαρξη ανθρώπων με διαφορετικά πιστεύω, στο πλαίσιο πάντα των νόμων της Πολιτείας, αποτελεί άλλωστε βασική προϋπόθεση της κοινωνικής συνοχής και εκφράζει απόλυτα την μακραίωνη πολιτιστική και πνευματική μας παράδοση».
Μεταξύ τους...
Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι όμως, κάνει δουλειά. Ενημερώνει με άλλο δελτίο Τύπου ότι υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι που έχουν τις ίδιες και χειρότερες θέσεις με τον Μιχάλη Τρεμόπουλο: «τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Δράσης αλλά και ο επικεφαλής νομαρχιακός σύμβουλος του Συνασπισμού στη Θεσσαλονίκη». Και τα βάζει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δράση λέγοντας ότι «το ΕΠΣΕ θα περίμενε τα δύο αυτά κόμματα, ή έστω τα εμπλεκόμενα στελέχη τους, να υπενθυμίσουν ευθαρσώς τις θέσεις τους (σήμερα υπάρχουν διαθέσιμα πάμπολλα ιστολόγια σχολιασμού) ώστε να μην παραπλανάται η κοινή γνώμη πως τις απόψεις αυτές έχει διατυπώσει μόνο ο Μιχάλης Τρεμόπουλος και να καταδικάσουν την υστερική επίθεση κατά των Οικολόγων-Πρασίνων, που δεν συμβαδίζει με τις αρχές της ΕΕ». Και προσέξτε εδώ: «η σιωπή τους δημιουργεί την εντύπωση πως Δράση και Συν ίσως προσδοκούν οφέλη από τυχόν ζημιά που θα κάνει η επίθεση στους Οικολόγου-Πράσινους». Φοβερό, έτσι; Μεταξύ τους! Μέγα σχίσμα λοιπόν στους κόλπους της ανθελληνικής κομπανίας!
Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται...
Ο Δημητράς «πληροφορεί» ότι στην παρουσίαση του «λεξικού» όπου πήγε ο Τρεμόπουλος και είπε όλα αυτά ανθελληνικά τα οποία στηλιτεύτηκαν δια του Τύπου, «μετείχαν επίσης οι σημερινοί υποψήφιοι της Δράσης Νίκος Δήμου και Διονύσης Γουσέτης και ο επικεφαλής του νομαρχιακού ψηφοδελτίου του Συνασπισμού στη Θεσσαλονίκη Στρατής Πλωματίρης, και με πιο «προωθημένες» θέσεις για το θέμα από το Μιχάλη Τρεμόπουλο». Και «ενημερώνει» και για τον Γιάννη Μπουτάρη: «Κατηγορήθηκε επίσης ο Μιχάλης Τρεμόπουλος για την υποστήριξη της άποψης πως πρέπει να μετονομαστεί σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ η οδός που περνάει δίπλα από το σπίτι όπου γεννήθηκε και είναι σήμερα τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη... Τη θέση αυτή όμως είχε υποστηρίξει πριν από αυτόν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Δράσης Γιάννης Μπουτάρης».
Προτροπές σε εθνική υπονόμευση
Μη νομίζετε ότι όλα αυτά γίνονται τυχαία. Θέλει να στριμώξει κόσμο ο Δημητράς, ώστε να εξαναγκαστούν να βγουν (προεκλογική περίοδος γαρ) και να «υπερασπιστούν οι παραπάνω τις ανθελληνικές θέσεις τους. Ποντάρει στην αρνητική δημοσιότητα. Ξέρει ο Δημητράς ότι υπάρχουν τα (αναμέτρητα) ανθελληνικά γραπτά τους, που όποιος πλοηγηθεί στο διαδίκτυο για λίγα μόλις λεπτά, θα τα βρει κατά δεκάδες και θέλει να σύρει στο χορό τους πάντες. Και να και η «προτροπή: «Καλεί επίσης (σ. σ. το ΕΠΣΕ) το Συνασπισμό και τη Δράση, ή έστω τα κατονομασθέντα στελέχη τους, να τοποθετηθούν με τον προσφορότερο τρόπο για το θέμα αυτό. Ο πολιτικός πολιτισμός της χώρας και το πολιτικό ήθος των εμπλεκομένων κρίνονται και από τη στάση τους σε αυτό το θέμα». Σου λέει, λέγε-λέγε, όλο και κάτι θα μείνει.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν δέν είναι Ελληνόφωνος αλλά Ελληνας,τί διάβολο τού έχει κάνει ή πατρίδα καί τήν μισεί τόσο πολύ;
    Γνωρίζει κάποιος νά μας απαντήση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]