Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Σύντομα θα πάψουν να... υπάρχουν

"Μια μόνο λύση υπάρχει για το Σκοπιανό πρόβλημα: ο διαμελισμός αυτού του κρατιδίου μεταξύ Αλβανίας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ελλάδος. Η κυβέρνηση Καραμανλή έχει ιερό καθήκον να συνεννοηθεί με την Αλβανία, την Σερβία και την Βουλγαρία για τον διαμελισμό μεταξύ τους ανάλογα με τους πληθυσμούς.
Οποιαδήποτε άλλη διαπραγμάτευση με τους Σκοπιανούς ηττοπαθής συμπεριφορά και ανάξια για Έλληνες.
Από ένα τάγμα στρατού αν στείλουμε όλα τα ενδιαφερόμενα κράτη η απελευθέρωση του κρατιδίου από τους ανόητους κυβερνώντες είναι ζήτημα μιας ημέρας".
Το διάβασα σε blog και δεν θα έλεγα ότι διαφωνώ άμεσα. Αλλά... υπάρχει ένα μεγάλο αλλά...
Δεν χρειάζεται να συμπεριφερθούμε ως "εκκαθαριστές" της περιοχής. Εξάλλου, σαν Έλληνες ποτέ δεν το κάναμε. Ποτέ δεν απειλήσαμε, έστω και στο όνομα της Δημοκρατίας.
Το μόρφωμα των Σκοπίων θα συνεχίσει να υπάρχει όσο το έχουν ανάγκη οι ΗΠΑ. Και θα το διατηρήσουν πάση θυσία για να μπορέσουν να "πατάνε" κοντά στον Πούτιν. Κανείς δεν θα τολμήσει να πάρει κάτι, έστω και εάν το δικαιούται, όπως η Βουλγαρία.
Απλά, θα αφεθεί στον χρόνο, τον πανδαμάτορα, και η διάλυση θα έρθει φυσιολογικά. Αυτοί σήμερα που λατρεύουν τον αμερικανικό παράγοντα, οι ίδιοι θα είναι που θα βγουν στους δρόμους και θα τον διώξουν ως "κακό δαίμονα" και απόλυτο εκμεταλλευτή.
Το έργο αυτό έχει παιχτεί τόσες φορές που δεν χρειάζεται πια να το παρακολουθούμε. Ξέρουμε και τους υπότιτλους χωρίς καν να ακούμε.
Η τιμωρία τους, θα είναι η χλεύη των λαών όταν θα τρέξουν να ζητήσουν συνδρομή για να απαλλαχθούν από το "θηρίο" και να ζήσουν ελεύθερα στον τόπο τους, όσους κινδύνους και αν θα διατρέχουν.
Ας τους αφήσουμε στη μοίρα που διάλεξαν για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
Μήπως τα ίδια δεν περάσαμε ή δεν περνάμε κι εμείς; Ας τους αφήσουμε λοιπόν, μόνους, με τους "δαίμονές" τους. Θα είναι μία καλή ταινία, σε επανάληψη που θα μας κάνει σοφότερους. Και ας μην είναι και υπερπαραγωγή...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]