Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καραμανλής: καλύτερα να τρώει παρά να κυβερνάει

Δε μας λες ρε συ Κωστάκη, εσύ και διάφοροι άλλοι πολιτικάντηδες όπως η Ντορούλα ο Γιωργάκης, Αλεκάκης κλπ κλπ υποστηρίζετε θερμά την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. έτσι δεν είναι? Ωραία λοιπόν, πως σου φάνηκε που η Τουρκία στο Βουκουρέστι υποστήριξε θερμά επίσης την είσοδο των απατεώνων σκοπιανών στο ΝΑΤΟ και αδιαφόρησε πλήρως για την ένθερμη υποστήριξη της Ελλάδος υπέρ της εισόδου της Τουρκίας στην Ε.Ε? Ε για πες μας πως σου φάνηκε, σε έτσουξε η σου άρεσε? Πως σου φάνηκε ότι μόνο η αμερικάνοι οι Τούρκοι οι Τσέχοι και κάτι ξεχασμένοι εκεί στη Βαλτική θάλασσα Λιθουανοί και Εσθονοί υποστήριξαν τους σκοπιανούς ενώ όλη η υπόλοιπη Ευρώπη ή πείρε το μέρος μας η απλά κατανόησε τις θέσεις μας που και αυτό θετικό ήταν? Εμείς ρε συ Κωστάκη γιατί θα πρέπει λοιπόν να υποστηρίζουμε τους Τούρκους και χωρίς ισχυρά ανταλλάγματα τουλάχιστον? Τους χρωστάμε τίποτα?

Και δε μου λες και κάτι άλλο. Τα Σκόπια έφαγαν το βέτο στο ΝΑΤΟ και πιστεύω και στην Ε.Ε γιατί έχουν αλυτρωτικές η καλύτερα επεκτατικές διαθέσεις εναντίον της Ελλάδος, αλήθεια γιατί λοιπόν τότε δέχτηκες να μπει η Αλβανία στο ΝΑΤΟ όταν και η Αλβανία έχει τις ίδιες διαθέσεις (βλέπε τσαμουριά)? Φοβήθηκες μη σε κάνει νταντά ο νταβατζής σου Bushτης? Ποια η διαφορά δηλαδή μεταξύ της περίπτωσης της Αλβανίας και της FYROM?

Και ξέρεις ρε συ Κωστάκη τι μου αρέσει? Μου αρέσει που σε είδα και υπερήφανο που έθεσες το βέτο, το βέτο το οποίο σου το είχε περάσει θηλιά όμως ο Καρατζαφέρης ο οποίος ήταν και ο μόνος που εδώ και χρόνια φώναζε για βέτο. Ο Καρατζαφέρης δεν ήταν αυτός που φώναζε ότι «και τι θα μας κάνουν δηλαδή οι εταίροι και οι αμερικάνοι άμα θέσουμε βέτο, θα μας βομβαρδίσουν?» Το θυμάσαι άυτό, έτσι δεν είναι Κωστάκη? Αλήθεια εάν το ΛΑΟΣ δεν ήταν στη Βουλή και ο Καρατζαφέρης δε σου είχε περάσει το βέτο θηλιά στο λαιμό, θα το έθετες? Φυσικά και όχι Κωστάκη, δε θα το έθετες και το ξέρεις πολύ καλά. Το έθεσες γιατί δε θα είχες μούτρα να γυρίσεις στην Ελλάδα διαφορετικά και η θηλιά θα σε έπνιγε.

Γι αυτό Κωστάκη αντί να υπερηφανεύεσαι και να κοροϊδεύεις το λαό, καλύτερα φάε το κοτοπουλάκι σου γιατί στην πραγματικότητα μόνο για χασαποταβερνιάρης κάνεις.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]