Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισαν να οι επιθέσεις εναντίον Ελλήνων στα Σκόπια

Απειλούνται οι Ελληνικές επιχειρήσεις στα Σκόπια


Οι σκοπιανοί έχουν αποθρασυνθεί τελείως τις τελευταίες μέρες. Νομίζουν επειδή έχουν τους Αμερικανούς δεν χρειάζονται κανέναν άλλο

Παρακάτω ακολουθεί τυπικό ρεπορτάζ για τις επιθέσεις των σκοπιανών:

Τελικά η ένταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα Σκόπια και για την οποία η Σκοπιανή κυβέρνηση αλλά και ο Ελληνικός επιχειρηματικός κόσμος που δραστηριοποιείται στη γείτονα ευχόταν να μη μετατραπεί σε ακρότητες, μάλλον άρχισε να ξεσπά.

Eπίθεση από αγνώστους με πέτρες και μπουκάλια δέχτηκε νωρίς το πρωί Σούπερ Μάρκετ της Ελληνικής αλυσίδας"Βερόπουλος" στην πόλη Μοναστήρι (Μπίτολα) των Νότιων Σκοπίων
Απ΄την επίθεση προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος ενώ δεν τραυματίστηκε κανείς.
Η αλυσίδα "Βερόποπουλος"(Vero) είναι η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ τα τελευταία χρόνια στα Σκόπια.
Επίσης αναφέρθηκε επίθεση σε αυτοκίνητο Έλληνα επιχειρηματία στα Σκόπια.Άγνωστοι αφού πρώτα έβγαλαν τις Ελληνικές πινακίδες του οχήματος στη συνέχεια προξένησαν φθορές και έγραψαν με μπογιά συνθήματα κατά της Ελλάδος επάνω του..
Πηγή: greece-salonika
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]