Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα εγκλήματα των Ελλήνων πολιτικών

Μας εξευτέλιζαν και αυτοί... σφύριζαν αδιάφορα!

Όταν ο Τίτο δημιουργούσε την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», αλλά και μετά, μέχρι τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας (1990), για την ελληνική πολιτική ηγεσία το πρόβλημα ήταν «ανύπαρκτο»!

Όταν οι Τούρκοι έκαναν το πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων της Πόλης, η Ελληνική πολιτική ηγεσία επιδείκνυε ...; συμμαχική «αυτοσυγκράτηση»!

Όταν η τουρκική πολιτεία άρπαζε, με τον γνωστό «μυστικό» νόμο, τις περιουσίες των Ελλήνων στην Πόλη, η Ελληνική πολιτική ηγεσία έστελνε «νότες» διαμαρτυρίας!

Όταν ο τουρκικός στρατός έκανε απόβαση στην Κύπρο κι όταν, με τον Αττίλα 2, εδραίωνε κι επεξέτεινε την κατοχή του, η Ελληνική πολιτική ηγεσία έλεγε ότι η Κύπρος είναι ...; μακριά!

Όταν διελύθη η Γιουγκοσλαβία και μας προέκυψε η ...; «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», η Ελληνική πολιτική ηγεσία είτε πίστευε ότι σε ...; 10 χρόνια δεν θα το θυμάται κανείς, είτε παρέπεμπε το θέμα στις καλένδες!

Όταν, μετά την πτώση των ανατολικών καθεστώτων, γέμιζε η Ελλάδα οικονομικούς (και ...; άλλους!) μετανάστες, πρόσφυγες κ.λπ., η Ελληνική πολιτική ηγεσία σφύριζε αδιάφορα κι έπαιρνε ημίμετρα!

Όταν, μετά το 1922 και τις συνθήκες Ζυρίχης και Λονδίνου, βρεθήκαμε με μουσουλμανική μειονότητα, η Ελληνική πολιτική ηγεσία, συστηματικά κι υποχρεωτικά, τους έστειλε ΟΛΟΥΣ σε τουρκικά σχολεία και τους έμαθε μόνο την τουρκική γλώσσα ...;!

Όταν το Κεμαλικό στρατιωτικο-πολιτικό κατεστημένο της Τουρκίας ανακάλυπτε γκρίζους λύκους, προέβαλε διεκδικήσεις στο Αιγαίο και παραβίαζε τον εθνικό εναέριο χώρο, η Ελληνική πολιτική ηγεσία απαντούσε υποτονικά και προέτασσε ότι «δεν διεκδικούμε τίποτε»!

Όταν τόσες χώρες και, προσφάτως, η μεγάλη μας σύμμαχος ΗΠΑ αναγνώρισαν τα Σκόπια ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η Ελληνική πολιτική ηγεσία, στρουθοκαμηλίζοντας, σφύριζε αδιάφορα ...;

Όταν ο «φίλος» Φάτος Νάνο, ως αφεντικό της Αλβανίας, παρέδιδε την Αυλώνα στους Τούρκους με δικαίωμα στρατιωτικής χρήσης του λιμανιού της, η Ελληνική πολιτική ηγεσία ενίσχυε απλόχερα την ανάπτυξη της γείτονος!

Οταν ο Παπα -Τσαρκνιάς αλώνιζε στη Μακεδονία μας δεν το γώριζαν;

Όταν η Ελλάδα καταδικάζονταν απο την ΕΕ για το "Ουράνιο Τόξο" ποιά ήταν η αντίδρασή μας;

Όταν το Ελληνικό κράτος και η ΕΕ χορηγούσε δάνεια στους Έλληνες επιχειρηματίες για επενδύσεις στη Μακεδονία μας και αυτοί έστησαν 241 επιχειρήσεις στα Σκόπια εξασφαλίζοντας 15.000 θέσεις εργασίας στους σκοπιανούς βυθίζονας στην ανεργία την Βόρεια Ελλάδα ποιούς ενίσχυαν;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Mέγας Βασίλειος, Αρχιεπίσκοπος Καισαρείας (Ο Άγιος Βασίλης)
    «Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν κατα-βροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ. Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας Θ΄11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων.» - Βασίλειος Καισαρείας, εις Προφήτην Ησαϊα 9.230.8


    Ιωάννης Χρυσόστομος, Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως
    «Αν στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) κοιτάξεις θα δεις, τέφρα και σκόνη και υγιές ουδέν, αλλά τάφος ανεωγμένος ο λάρυγξ αυτών, (των Ελλήνων φιλοσόφων!) τα πάντα δε γεμάτα ακαθαρσίες και ιχώρ, (έμπυο!) και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν σκωλήκων... Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, από των φιλοσόφων λαβόντες... Ημείς δε ου παραιτούμεθα της κατ’ αυτών μάχης.» - Ι. Χρυσόστομος (344-407 μ.Χ.), εις Άγιον Ιωάννην τον Ευαγγελιστήν, Ομιλία ξς΄ 59.369.12 - 370.11

    http://ethnikoi.org/introgreek.html

    "Tο συμφέρον της Εκκλησίας έρχεται πρώτο, και έναντι της οικογένειας, ακόμη και αυτής της πατρίδας!"
    - Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, στο Α' Ιερατικό Συνέδριο (16 Μαϊου 2001)

    ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]