Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι νταβατζήδες και βιαστές της ιστορίας

Η ιστορία αυτή με το Σκοπιανό δεν είναι απλά προκλητική, αλλά σε φτάνει στο σημείο να εξοργίζεσαι. Οι παγκόσμιοι νταβατζήδες μας χτυπάνε επιδεικτικά και προκλητικά την πόρτα. Είτε γιατί πρόκειται στην ουσία για την εφαρμογή του σχεδίου αποσταθεροποίησης των Βαλκανίων επειδή φοβούνται την ρωσική αρκούδα που βρυχάται, είτε γιατί είναι στα σχέδια τους η διεύρυνση των εξαρτημένων πόλων που θέλουν να έχουν στην Ευρώπη, είτε είναι ο συνδυασμός και η εξέλιξη του σχεδίου Κίσινγκερ εδώ και δεκαετίες, είναι απίστευτα προκλητικό εσύ ο μέχρι… χθες ανιστόρητος να επιβάλεις την αλλοίωση της ιστορίας και του πολιτισμού μιας χώρας.

Βεβαίως δεν είναι άμοιροι ευθυνών όσοι κυβέρνησαν μέχρι τώρα, και εφ όσον φαινόταν ότι οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν διαχρονικές πρακτικές παραχάραξης και βρώμικης προπαγάνδας, δεν φρόντισαν να δημιουργήσουν και να ενισχύσουν μηχανισμούς που θα υπερασπιζόταν το …αυτονόητο και αληθινό. Ιστορικό έγκλημα η αποδοχή της συνθέτης ονομασίας, που σαφώς έδωσε το δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια να ενισχυθεί η βρώμικη προπαγάνδα μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες ώστε να ενεργοποιηθεί αυτός ο πόλος της «μιας χούφτας ανθρώπων» που ως εργαλείο χρησιμοποιείται σαν μοχλός πίεσης των νταβατζήδων.

Είναι σαν να…κοιμάσαι κατακαλόκαιρο με ανοιχτές τις πόρτες στο σπίτι σου, στην ιδιοκτησία σου δηλαδή, και να μπουκάρουν δυο-τρεις περίεργοι, να σε γονατίζουν στα τέσσερα και να σου βιάζουν την γυναίκα χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις, γιατί σου έχουν στο κούτελο κολλημένο το περίστροφο. Και να σταματήσουν οι νταβατζήδες την δουλειά με το όνομα στα Σκόπια καλά θα είναι. Γιατί χρόνια τώρα είναι γνωστοί και οι εφιάλτες, και οι δορυφόροι, και οι οργανωμένες εστίες που είναι έτοιμες, και περιμένουν την σπίθα για να ξεσπάσει η πυρκαγιά. Ο Θεός βοηθός...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]