Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λίγη ευθύνη και σοβαρότητα απέναντι στους Έλληνες δεν βλάπτει κύριε Σημίτη

Μίλησε ο Σημίτης και είπε πως ο Γιώργος δεν τα πάει καλά! Διώξτε τον επιτέλους...

Άναυδος έμεινα όταν άκουσα την είδηση. Ο Σημίτης θεωρεί τον Γιωργάκη «λίγο» και επίσης τον Κωστάκη «καλό».

Στην αρχή είπα πως κάτι έχω πάθει και δεν αντιλαμβάνομαι πλήρως αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. «Δεν μπορεί», μονολόγησα, «μήπως έχω πάθει κάτι; Μήπως βρίσκομαι στα πρόθυρα του εγκεφαλικού και έχω χάσει την επαφή μου με την πραγματικότητα;»

Τίποτε από αυτά όμως δεν συνέβαινε. Και καλά ήμουν και επιβεβαίωσα το πρώτο άκουσμα με εικόνες. Πήγε λέει στη Θεσσαλονίκη, τρέξανε οι κάμερες από πίσω του και αυτός φιλοδώρησε τους δημοσιογράφους με την είδηση και ευεργέτησε και τον Ελληνικό λαό, για να ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει.

Ποιος; Ο Σημίτης!

  • Αυτός που, ανίκανος όντας να χάσει εκλογές, έβαλε τον Γιώργο στη θέση του με δημοκρατικές διαδικασίες, εκβιάζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ τους ψηφοφόρους και τα όργανα του ΠΑΣΟΚ (δεν ήταν η πρώτη φορά άλλωστε).
  • Αυτός που επί της διακυβέρνησής του κατάφερε να εκτελέσει τον σοσιαλισμό και να τον αφήσει πεταγμένο στα σκουπίδια, ανίκανο να αρθρώσει και να δώσει στον τόπο, έστω και από τη θέση της αντιπολίτευσης.
  • Αυτός, που διαχειριζόμενος εθνικά θέματα του τόπου δεν ήξερε τι σημαίνει εμπλοκή και συμβουλευόταν τις αντιδράσεις και τις θέσεις της χώρας με τον αμερικανό ο οποίος πάντα ήταν, φύσει και θέσει, σύμμαχος της Τουρκίας.
  • Αυτός, που στην κρίση των Ιμίων παραπλάνησε τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων και δεν συμβουλεύτηκε τον αρχηγό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών!
  • Αυτός που κατέβασε την Ελληνική σημαία και δημιούργησε τις «γκρίζες ζώνες» και κάκιστο προηγούμενο εις βάρος της χώρας μας, δίνοντας ουσιαστικό πλεονέκτημα στην Τουρκία και τις ό,ποιες βλέψεις της!!!
  • Αυτός που μας διαμήνυε πως η σκληρή δραχμή δεν έχει πρόβλημα και έφερε το ευρώ χωρίς να δημιουργήσει συστήματα ελέγχου της νομισματικής μετάβασης αλλά και χωρίς να ενημερώσει διόλου τον έλληνα πολίτη για τους κινδύνους της μετάβασης!!
  • Αυτός που επιβεβαίωνε για την ανθεκτικότητα του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, χωρίς να εξασφαλίσει τους επενδυτές απέναντι στα συμφέροντα που το ίδιο χρονικό διάστημα είχανε ξεκινήσει την διαδικασία του παράνομου υπερπλουτισμού τους εις βάρος των απλών επενδυτών!
  • Αυτός λοιπόν, που μου είναι αδύνατον να θυμηθώ τα όσα έκανε εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και του Ελληνικού πολιτικού συστήματος, τολμάει να μιλήσει!!!

Και ο δημοσιογραφικός και ο πολιτικός κόσμος αντί να τον έχουν «θάψει» εφ΄ όρου ζωής περνώντας τον στην λήθη και την ολική ανυπαρξία, μεταδίδει και δεν αντιδρά στις δηλώσεις αυτού του «νεκροθάφτη» της ελπίδας του έλληνα πολίτη για ένα καλύτερο αύριο.

Ντροπή σε σας που το πράξατε αυτό. Και ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε την αντιμετώπισή σας απέναντι σε αυτόν που πολλάκις απέδειξε την ανικανότητά του.

Και απορώ… Αυτοί εκεί, οι υπεύθυνοι στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν καταλάβει πως όσο ο Σημίτης κρύβεται (γιατί η αλήθεια είναι πως κρύβεται) μέσα στους κόλπους του σοσιαλιστικού κόμματος, δεν πρόκειται να απαλλαγούν από φαντάσματα του παρελθόντος, από τακτικές και πρακτικές που έχουν διαλύσει στην κυριολεξία τον σοσιαλισμό στην Ελλάδα; Γιατί δεν τον πετούν έξω λοιπόν; Γιατί δεν τον αντιμετωπίζουν όπως πρέπει;

Γιατί είμαι βέβαιος πως πολλά από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν ιδέα για τα όσα αποφάσιζε ο Σημίτης εν αγνοία τους, τόσο για την συνέχεια της παράταξης όσο και για τα συμφέροντα του τόπου. Είμαι απόλυτα βέβαιος πως ΚΑΝΕΙΣ ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε ή δεν θέλησε ποτέ να κυβερνά το κόμμα του εις βάρος του τόπου.

Κύριε Σημίτη, καλό θα ήταν να σωπάσετε και να σεβαστείτε, έστω και για μία φορά, με αυτήν την σιωπή, όλους αυτούς που στο παρελθόν κοροϊδέψατε.

Για μία και μόνη φορά σταθείτε στο ύψος του ανδρός… βοηθήστε τον τόπο με την ανυπαρξία σας!!!

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]