Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκος πιλότος: «Πως έριξα τον Ηλιάκη»

Για πρώτη φορά αποκαλύπτονταιι σήμερα οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στον ουρανό του Αιγαίου – που έχει κουκουλωθεί στο γνωστό δόγμα των ελληνικών κυβερνήσεων «Μην ενοχλείτε και καταγγέλλετε την Τουρκία».
Από το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανασύρουμε το φάκελο του θανάτου του ηρωικού σμηναγού, Κώστα Ηλιάκη στις 23 Μαΐου 2010, στην περιοχή της Καρπάθου. Στο φάκελο αυτό υπάρχει η συγκλονιστική κατάθεση του Τούρκου πιλότου του F16, Χαλί Ιμπραήμ, ο οποίος αποκαλύπτει ότι έριξε τον Ηλιάκη με πύραυλο.
Την Τρίτη 23 Μαΐου 2010 το ραντάρ της Κρήτης έχει εντοπίσει μια τουρκική φρεγάτα, που πλέει στην περιοχή της Καρπάθου και δύο τούρκικα αεροπλάνα F16 RF-4, που κινούνται για την προστασία της φρεγάτας

Αμέσως από τα Χανιά απογειώνονται δύο F16 για να αναχαιτίσουν τους Τούρκους. Στο ένα από αυτά χειριστής είναι ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, ο οποίος με κατάλληλους χειρισμούς μπαίνει ανάμεσα στα δύο τουρκικά για να πάρει τα νούμερά τους και να φωτογραφίσει τα όπλα που φέρουν. Εκείνη την στιγμή ο Χαλί Ιμπραήμ με το F16 έρχεται πίσω από τον Ηλιάκη και ο δεύτερος Έλληνας πιλότος έρχεται πίσω από το δεύτερο Τούρκο πιλότο και τον εγκλωβίζει στο ραντάρ των πυραύλων του.

Από και πέρα αρχίζει η περιγραφή του Χαλί Ιμπραήμ, στην κατάθεσή του στο υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας.

«Ζήτησα από τον Ηλιάκη να απομακρυνθεί από τον σχηματισμό μας, ενώ με κατάλληλο ελιγμό τον εγκλωβίζω στο δικό μου σύστημα ραντάρ των πυραύλων μου. Ο ένας πιλότος δεν έφυγε, συνεννοήθηκα με το συμπολεμιστή μου στο δεύτερο αεροπλάνο και αντιμετώπισα την κατάσταση με εκτόξευση πυραύλου. Ο άλλος Έλληνας πιλότος εξαπέλυσε και αυτός έναν πύραυλο και βρήκε τον συνάδελφό μου χειριστή στο RF-4 στο φτερό και τον κατέρριψε».

Είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται ότι η κατάρριψη του ηρωικού Κώστα Ηλιάκη δεν ήταν ένα ατύχημα στον αέρα, αλλά μια καθαρή επιθετική πολεμική ενέργεια των Τούρκων πιλότων, γεγονός που έχει αποκρυφτεί επιμελώς μέχρι σήμερα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Την Τρίτη 23 Μαΐου 2010 το ραντάρ της Κρήτης έχει εντοπίσει μια τουρκική φρεγάτα, που πλέει στην περιοχή της Καρπάθου και δύο τούρκικα αεροπλάνα F16 RF-4, που κινούνται για την προστασία της φρεγάτας...

    23 maiou tou 2010.ti egine tote?pate kala?ti m..kies grafei o xardavellas.entelos moufa to arthro.alla einai ta aitia pou epese o iliakis.ta kseroume apo kairo.den epese apo piraylo.megales anakrivies grafei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο το νόημα να χάνονται άνθρωποι στο όνομα της πατρίδας , οταν η πατρίδα θελημένα τους στέλνει στον θάνατο δίχως να αντιδρά ; Ποιο το νόημα να φωνάζεις για πατρίδα, οταν η πατρίδα σου φανερά τελή υπο ξένη κατοχή και είναι απλώς προτεκτοράτο ; Με βάση το πρόσφατο άρθρο μου "Χτίζοντας στην Άμμο Παλάτια" γίνεται αντιληπτή η ανοησία που βαραίνει τους περισσοτέρους. Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για "Επανάσταση" οταν οι περισσότεροι δεν αντιλαμβάνονται πως ολος ο κρατικός μηχανισμός και τα σώματα ασφαλείας είναι εντεταλμένοι υπηρέτες του συστήματος ; Πως είναι δυνατόν ορισμένοι να φωνάζουν υπερ πατρίδας ενω ταυτόχρονα φωνάζουν υπερ των σωμάτων ασφαλείας η του στρατού ; Που ήταν ο στρατός για τον αδικοχαμένο Ηλιάκη ; Που ηταν η ηγεσία του ; Που είναι ο στρατός που τόσο κάποιοι υπερασπίζονται ; Που είναι η αστυνομία αν οχι για να χτυπάει τις διαδηλώσεις και να διαμαρτύρεται μονάχα για την μείωση μισθού ; Ελλάς ωρα μηδέν. Επαναστάσεις υπο τέτοιες συνθήκες λυπάμαι μα δεν γίνονται.

    Χτίζοντας στην Άμμο Παλάτια ----) http://politiki-filosofia.blogspot.com/2010/12/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άγγελος Πρωτοστάτης

    Παπάρα οσφυοκάμτη, Πάγ(καλε. Μπορεί ο κάθε Ηλιάκης να μήν παράγει εθνικό πλόυτο και κατ' επέκταση να είναι "αντιπαραγωγικος" κατά την άποψή σου (σου αξίζει ο σκληρώτερος θάνατος και μόνο που το ξεστόμισες), μετάγγισε όμως με το παλικαρίσιο αίμα του, το δένδρο της ελευθερίας και της εθνικής υπερηφάνειας που εδώ και καιρό ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΊ από τις πληγές που του επιφέρατε όλοι εσεις οι ανάξιοι εθνομειωδώτες του νεο-ραγιάδικου Τουρκομπαρόκ.
    Άς αποδώσει ο Θεός δικαιοσύνη, γιατί εμέις μόνο να σας κρεμασουμε μπορούμε για τα εγκληματά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τί έπεσε στην πραγματικότητα, γιατί δε μας ενημερώνεις και εμάς κύριε ανώνυμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]