Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντεθνικές αθλιότητες της ΠΑΜΚ Γκύζη!

Ο Ντεντέ φυσικά συμφωνεί


Ένα κείμενο το οποίο τιτλοφορείται «Μακεδονικό: Ανύπαρκτες μειονότητες και ανύπαρκτες αγκυλώσεις» και στο οποίο πέρα από τον «πιασάρικο» τίτλο του εύκολα κανείς μπορεί να διακρίνει την τρικυμία του θολωμένου μυαλού του συντάκτη του, δημοσιεύει με μεγάλη του ευχαρίστηση ο γνωστός και μη εξαιρετέος ανθέλληνας πρακτορίσκος και όργανο του Τουρκικού Προξενείου Αχμέτ Ντεντέ. Ένα κείμενο που αποτελεί «βούτυρο στο ψωμί» καθενός που επιβουλεύεται τα δίκαια της Ελλάδας, δόθηκε στη δημοσιότητα και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως «όπλο» προκειμένου να στηρίξει τις αδιανόητες επιβουλές των γνωστών μας «φίλων»…

Ένα δυστύχημα του νοός, ενός ανεγκέφαλου και εν πλήρη συγχύση διατελώντα πολίτη, είναι δυστυχώς ένα «πόνημα ιδιαίτερης αξίας» που θα μεταφερθεί (εάν δεν έχει αρχίσει ήδη να μεταφέρεται) πολύ σύντομα σε όλους τους ανθελληνικούς κύκλους, οι οποίοι απεργάζονται το πώς θα κατορθώσουν να επιφέρουν ζημία στον τόπο μας, παντί τρόπω και παντί έργω!!!

Το συγκεκριμένο ρυπαρογράφημα αποτελεί μία σαφή απόδειξη της μειωμένης εγκεφαλικής δραστηριότητας αλλά και της ρηχότητας πνεύματος του συντάκτη του, ο οποίος μετά τούτου μάλλον κρίνεται λίαν επικίνδυνος για τα γραφόμενά του. Αγνοεί πασιφανώς την ευθύνη και την βαρύτητα του γραπτού λόγου, ο οποίος μπορεί να επαναληφθεί σε βάθος χρόνου και να χρησιμοποιηθεί από αγνώστους με ύποπτες έως αντίθετες προθέσεις από αυτές του συντάκτη.

Δεν είναι δυνατόν να κατανοήσω όμως, πέραν του λογικού ατοπήματος του συντάκτη, την δημοσίευση από την ΠΑΜΚ Γκύζη! Και δεν είναι δυνατόν να κατανοήσω την απώλεια λογικής και την ανυπαρξία υπευθυνότητας από μία ομάδα ανθρώπων που επικαλείται την πολιτική σοβαρότητα και άλλα τινά, στην προσπάθειά της να αναγάγει (κατά τα πραττόμενα) την κενότητα ως μέγα επίτευγμα!!!

Ο ανιστόρητος και εν πνευματική τρικυμία συντάκτης εύκολα βρήκε ακολούθους της αντεθνικής του τοποθέτησης… Τόσο εύκολα δε, που ίσως θα έπρεπε να προβληματίσει και τον ίδιο… Όχι ο αριθμός των συμπλεομένων με τα γραφόμενά του, αλλά η ποιότητα και ο εθνικός και πολιτικός προσανατολισμός αυτών που επέλεξαν να ασπαστούν «εν ριπή οφθαλμού» τα όσα περιγέλαστα και πλήρως αντεθνικά κατέγραψε η σαφέστατα μειωμένη εγκεφαλική δραστηριότητα του υπεύθυνου συντάκτη.

Αρνούμαι να επαναλάβω το συγκεκριμένο κείμενο για να μην γίνω κι εγώ (έστω και άθελα) διαφημιστής του, υπερασπίζοντας το δικαίωμα του αυτοσεβασμού, υπηρετώντας όμως ταυτόχρονα θέσεις και αρχές της πατρίδος μου, τιμώντας τους αγώνες ανθρώπων που πολέμησαν και που «πολεμούν» καθημερινά ενάντια σε σκοτεινούς κύκλους που επιθυμούν μία Ελλάδα κομματιασμένη και λεηλατημένη…


Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αγαπητέ Κωνσταντίνε (πράγματι, αυτοκρατορικό όνομα).

    Το blog της ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ φιλοξενεί αναρτήσεις από τα μέλη μιας παρέας που έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους σε ανιδιοτελείς αγώνες για την ελευθερία και τα ατομικά δικαιώματα.
    Δεν υπάρχουν ταμπού ούτε προκαταλήψεις στην έκφραση των απόψεών μας που δεν είναι ενιαίες, δεν υπακούουν σε καμία γραμμή, ούτε κομματική, ούτε "εθνική" και πολύ περισσότερο, δεν υπαγορεύονται από άλλα κέντρα και άλλες σκοπιμότητες.
    Αν έχεις επιχειρήματα, πολύ ευχαρίστως να συμμετάσχεις σε διάλογο. Αλλιώς, πολύ φοβάμαι ότι δεν απέχεις πολύ από "κύμβαλον αλαλάζον".

    Φιλικά, φιλελεύθερος τζουτζές, υπερήφανος φίλος της ΠΑΜΚ ΓΚΥΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]