Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταργούν τα θρησκευτικά αλλά προσλαμβάνουν Ιεροδιδασκάλους του Κορανίου!

Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων

ιεροδιδασκάλων του Κορανίου

στις μουφτείες της Θράκης



Στην προκήρυξη πλήρωσης 240 θέσεων ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες Θράκης για τη διδασκαλία του Κορανίου προχώρησε το υπουργείο Παιδείας.
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στο τεύχος Γ΄ στις 14 Αυγούστου 2008 και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (http://www.ypepth.gr).
Στην προκήρυξη αναφέρονται κατά κλάδο και κατά κατηγορία οι θέσεις, τα τυπικά προσόντα, η προθεσμία υποβολής της αίτησης συμμετοχής, τα αναγκαία δικαιολογητικά και η διαδικασία διενέργειας της συνέντευξης. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τις Μουφτείες Ξάνθης, (τηλέφωνο : 2541023288), Κομοτηνής, (τηλέφωνο: 2531026771) και Διδυμοτείχου, (τηλέφωνο: 2553022266).
Σε δήλωσή του ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε: «Στο πλαίσιο μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής μειονοτικής πολιτικής, η ελληνική Πολιτεία προβαίνει στην προκήρυξη των συγκεκριμένων θέσεων δείχνοντας την ευαισθησία της στη θρησκευτική ελευθερία και τον σεβασμό της στα μειονοτικά δικαιώματα. Η Θράκη καθημερινά αναδεικνύεται σε μια ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία που αποτελεί πρότυπο για όλα τα κράτη της ευρύτερης περιοχής μας».
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]