Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένας πολίτης απαντά στον Γκρούεφσκι...


Ένας Έλληνας Κομμουνιστής


απαντά στον Γκρούεφσκι



Αμερικανοσκοπιανέ Γκρουέφσκι , δεν μας εκπλήσσει ούτε και μας αιφνιδιάζει η επιστολή σου με το ανάλογο περιεχόμενο και ύφος προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Εμείς οι κομμουνιστές, δηλαδή το ΚΚΕ, είμαστε οι πιο αρμόδιοι να σου απαντήσουμε και να σου πούμε: Αυτά που λες κι αυτά που ζητάς είναι αμερικανικά τεχνάσματα για να πιέσουν την Ελλάδα με τον φόβο της επιστροφής σε ένα παρελθόν που έχει κλείσει οριστικά με πολύ αίμα, πολύ πόνο και μεγάλη καταστροφή .
Οι ξένοι «σύμμαχοι» μας , έστρεψαν την Ελλάδα στον Εμφύλιο και οι ίδιοι έθρεψαν τον σκοταδισμό και την οπισθοδρόμηση για πολλά χρόνια.
Οι ίδιοι έσβησαν με Σοβιετικούς συνεργάτες τους το όνειρο του υπαρκτού σοσιαλισμού και τα αστέρια των κομμουνιστικών αξιών έσβησαν μαζί με τον θάνατο της Σοβιετικής Ένωσης.
Εμείς εδώ κρατάμε τα ιδανικά μας και την πίστη μας στις αξίες του Μαρξ και του Λένιν και παλεύουμε για μια Ελλάδα και για ένα κόσμο ολόκληρο που θα στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα, την αδελφοσύνη και την εδραίωση της πρωτοπορίας της εργασίας.
Όσα προβλήματα και αν έχει σήμερα η Ελλάδα, δεν παύει να είναι μια ελεύθερη κοινωνία αστικής Δημοκρατίας με υπόβαθρο πολιτιστικής και πολιτικής κουλτούρας.
Οι «εθνικές μειοψηφίες» στην Ελλάδα είναι εφευρήματα του τελευταίου καιρού, μαζί με άλλα πολλά, στην αμερικανική προσπάθεια να φτιαχτεί ο ευκλείδειος μοχλός κοινωνικών ανατροπών και η πρέσα σύνθλιψης του ελληνικού κορμού για να περάσουν τα αμερικάνικα σχέδια στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή.
Φαίνεται ότι ένα όργανο που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί είσαι και εσύ, για να φέρεις ανωμαλία στα πολύπαθα Βαλκάνια και να κάνεις ευκολότερες τις πιέσεις των Αμερικανών στους Έλληνες.
Πρέπει να ξέρεις ότι χιλιάδες σύντροφοί μας με την καταστροφή του Εμφυλίου προτίμησαν την ξενιτιά από την θηλιά στον λαιμό τους της τότε αμερικανικής δεξιάς στην Ελλάδα.

Η συνέχεια εδώ

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]