Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H Νέα Ρώμη και οι... σπόνσορες των ρεκόρ

Γελοίες ανακοινώσεις κομμάτων

Μπορούν οι @@@@@@ να οδηγήσουν
σε νέκρωση του φλοιού του εγκεφάλου;

Άρχισε μία νέα εβδομάδα και ανέμενα την καινούργια επιστολή του Γκρούεφσκι προς τον Πούτιν, όπου θα του κλαιγόταν για την παρόμοια κατάσταση και την καταπίεση, τον εξανδραποδισμό και την απαλλοτρίωση των εθνικών του ιδεωδών (ιστορίας, εμβλημάτων, γλώσσας κ.α.) από την Ελλάδα.
Έτσι περίμενα, αλλά, άλλα ήρθαν…
Βγήκε το ΚΚΕ και έκανε δήλωση για το ντόπινγκ των Ελλήνων αθλητών, στην οποία ανακοίνωση σαφέστατα αναφέρει πως το «Ελληνικό θαύμα» στον αθλητισμό είναι αποτέλεσμα της ντόπας! Μετά από την ανακοίνωση αυτή το ΚΚΕ ολοκληρώθηκε πολιτικά σαν κόμμα, καταδεικνύοντας γι άλλη μία φορά το κεφάλαιο και τους εκφραστές του…
Ξέχασε βέβαια το ΚΚΕ να αναφερθεί στο «θαύμα» της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, όπου οι αθλήτριες είχαν αντρικές φωνές και άλλα πολλά αποτελέσματα της «πορτοκαλάδας».
Ξέχασε πως, γενικά, για να επιτύχεις θυσιάζεις πολλά. Και οι θυσίες αυτές στην ιστορία του ΚΚΕ είχαν να κάνουν με εκατομμύρια νεκρούς (Στάλιν κ.λ.π. λαμπροί αθλητές της πολιτικής ζωής).
Προσωπικά, δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά του ντοπαρίσματος από τους Έλληνες αθλητές. Δική τους η απόφαση, δική μας η πίεση, να διεκδικήσουν υψηλές θέσεις και μετάλλια σε διεθνείς αγώνες και ιδιαίτερα στους Ολυμπιακούς.
Φέρουν ακέραια την ευθύνη της χρήσης των αναβολικών και βεβαίως θα υποστούν και τις όποιες οργανικές συνέπειες στην υγεία τους.
Μα, εμείς μένουμε στο να μεμφόμαστε τους δικούς μας όταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ παίρνουν τα αναβολικά σαν ασπιρίνες και κάνουν απίστευτα ρεκόρ (Φελπς, Μπολντ κ.α.). Απλά, οι δικοί μας είναι στο στόχαστρο, αυτούς κυνηγάνε… Το γιατί, είναι απλό: επειδή δεν έχουν μεγάλες εταιρείες σαν χορηγούς, αλλά ούτε και καλές φαρμακευτικές εταιρείες «υποβοήθησης αθλητικών δραστηριοτήτων».
Κι επειδή πολύ εύκολα το ΚΚΕ αποφάσισε να «χτυπήσει» κάθε Έλληνα αθλητή που συνελήφθη ντοπαρισμένος, ίσως θα πρέπει να σκεφθούν ξανά τις συνέπειες τις ομαδικής ή ατομικής μα@@ας. Η νέκρωση βασικών λειτουργιών του εγκεφάλου είναι πασιφανέστατη στον εμπνευστή αυτής της θλιβερής ανακοίνωσης και καλά θα κάνουν να του παράσχουν την σχετική ιατρική βοήθεια…
Και για να κλείσω το θέμα, από τη δική μου οπτική γωνία, πρέπει να γίνει αντιληπτό πως οι κανόνες στον αθλητισμό άλλαξαν από τότε που έγινε επαγγελματικός, από τότε που μπήκαν χορηγοί, από τότε που οι αθλητές ρίχνονται στον αθλητικό στίβο, ο οποίος περισσότερο μοιάζει με αρένα, προκειμένου να ευχαριστήσουν όλους εμάς που τους βλέπουμε και θαυμάζουμε τα ρεκόρ τους, αλλά και για να ανέβουν οι εισπράξεις της βιομηχανίας του αθλητισμού!
Η Νέα Ρώμη απαιτεί οι αθλητές να είναι οι νέοι μονομάχοι που δίνουν την ζωή τους προκειμένου να «διασκεδάσουμε» όλοι εμείς, που στεκόμαστε εμπρός τους ως νέος όχλος έτοιμος να καταδικάσει ή να επευφημήσει μετά την σχετική απόφαση του Καίσαρα…
Καταδικάστε λοιπόν τους «επαγγελματίες» και τους «χορηγούς» της ντόπας και στη συνέχεια ασχοληθείτε με τους δικούς μας, που τους πιάνουν επειδή απλά δεν είναι πελάτες των ίδιων εταιρειών, των ίδιων συμφερόντων με τους σημερινούς πολύ-πρωταθλητές…

Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Βαρύγδουπες δηλώσεις ...αθανάτων...!!!
    -----------------------------------

    "...Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν καταξιωμένο Ολυμπιονίκη, όπως η Φανή Χαλκιά, να πιάνεται ντοπαρισμένη, όχι για τον εαυτό της, αλλά για την Ελλάδα, την οποία εκπροσωπεί και την οποία ντρόπιασε. Θα ήταν καλύτερα να είχε μείνει στην Ελλάδα. Δεν έχει το δικαίωμα να βουτά στο βούρκο το όνομα της χώρας. Είναι δικαίωμά σου να αυτοκτονήσεις, αλλά όχι να δολοφονήσεις τη χώρα σου..."

    Όλα τα παραπάνω δήλωσε χωρίς ...αιδώ, ο ισχυρός ανήρ των Ολυμπιακών αγώνων και μέλος της ΔΟΕ κ. Μίνωας Κυριακού.

    Κύριε Μίνωα Κυριακού...
    -----------------------------------

    Λυπάμαι πολύ, αλλά η υποκρισία σας ξεπερνάει κάθε όριο, και θέλετε να παρουσιάσετε την υπόθεση της ...ντόπας, ως πρωτόγνωρο φαινόμενο για τα Ελληνικά δεδομένα, και κάτω από το πρίσμα της οπτικής γωνίας που σας συμφέρει.
    Η ντροπή που πρέπει να νιώθει ο καθένας μας, για συγκεκριμένες πράξεις ή παραλείψεις, είναι απόλυτα προσωπική και δεν διέπεται από τον νόμο της μεταβατικής ιδιότητας.
    Η κυρία Φανή Χαλκιά ντρόπιασε τον εαυτό της, την οικογένειά της, τους συγγενείς της, εσάς προσωπικά σαν αθλητική ιδιότητα, την αθλητική πολιτική ηγεσία, τους αθλητικούς λοιπούς παρατρεχάμενους και κανέναν άλλον.
    Την Ελλάδα δεν την ντρόπιασε.
    Απλά την υπερχρέωσε, με την ανοχή όλων των εμπλεκομένων στην ...ιδέα του δήθεν αθλητισμού, μηδέ του εαυτού σας εξαιρουμένου.
    Το όνομα της Ελλάδος δεν το βούτηξε στο βούρκο η συγκεκριμένη αθλήτρια, αλλά η δική σας ανοχή που με τις ευλογίες της Ελληνικής κυβέρνησης, σκορπάτε τα δισεκατομμύρια του Ελληνικού λαού για να απολαύσετε μια καλά διοργανωμένη φιέστα, και να μοστράρετε τον εαυτό σας στα παγκόσμια media, ικανοποιώντας μια επικίνδυνη για σας γεροντική ματαιοδοξία.
    Περιμένετε πως και πώς να φωτογραφηθείτε δίπλα στα μετάλλια των αθλητών, και όχι δίπλα απ’ αυτούς.
    Θέλετε να τους παρουσιάσετε σαν δικά σας ...δημιουργήματα.
    Είναι κι’ αυτό ένα είδος μαζοχισμού.
    Συστήνετε στους αθλητές ότι έχουν το δικαίωμα της ...αυτοκτονίας, αλλά όχι αυτό της δολοφονίας της χώρας τους.
    Σε σας που κατ’ επανάληψη υποθάλψατε φαινόμενα ...ντόπας, υπερπλουτισμού αθλητών, ικανοποίησης προσωπικής φιλοδοξίας, ματαιοδοξίας, μισαλλοδοξίας κ.λ.π., τι θα έπρεπε να σας συστήσουμε να κάνετε;
    Αφού δεν βρήκατε το θάρρος μιας αξιοπρεπούς παραίτησης το 2004, για το ρεζιλίκι του διδύμου Θάνου – Κεντέρη, που ξεφτιλίσανε τα μούτρα τους και όλους εσάς, αρπάζοντας με τις ευλογίες σας και τα εκατομμύρια του Ελληνικού λαού, τώρα τι βγήκατε να μας πείτε;
    Και από πού αντλείτε την απαίτησή σας να πιστέψουμε σ’ αυτά τα ...έπεα πτερόεντα;
    Παραμένετε όμως στο πόστο σας ατράνταχτος και αγέρωχος, ασχολούμενος δήθεν με νεανικά αθλήματα και όχι μόνο.
    Στην προσωπική σας ζωή δεν παρεμβαίνω...
    Κρίμα που οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν ότι, "το χρήμα πολλοί εμίσησαν, την δόξαν όμως ουδείς ".
    Εσείς προσωπικά δεν μισήσατε τίποτε από τα δύο. Την Ελλάδα όμως ίσως.

    Κύριε Μίνωα Κυριακού...
    -----------------------------------

    Θέλετε να επανορθώσετε και ως νεότερος Άτλας να σηκώσετε το βάρος της Ελληνικής ντροπής που ακούει στο όνομα αθλητική ...ντόπα;
    Έχω μόνο δύο προτάσεις για σας, εκ των οποίων την μία μπορείτε από κοινού με την αθλητική πολιτική ηγεσία, να την υιοθετήσετε.
    Κατά πρώτον παραιτηθείτε πάραυτα, λόγω ενδεχόμενης άγνοιας του αντικειμένου, ή ηθελημένης υποκρισίας, και κατά δεύτερον αφαιρέστε όλα τα ευεργετήματα και τα προνόμια των ντοπαρισμένων αθλητών που φροντίσατε να τους έχετε δια βίου στη χλύδα.
    Σε διαφορετική περίπτωση, να είστε σίγουρος ότι με την σιωπή σας προσφέρετε περισσότερα στον ...αθλητισμό.

    Αιδώς και μόνο αιδώς!!!

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]