Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετά το Oruc Reis, ετοιμάζονται για Δωδεκάνησα!


Ολέθρια η πολιτική κατευνασμού
Οι τούρκοι μιλούν για «ιστορικά δικαιώματα» στα Δωδεκάνησα!

Ρότα για Δωδεκάνησα βάζουν οι «Γκρίζοι Λύκοι», δηλαδή η Τουρκία, αφού η Ελλάδα επιτρέπει την καταπάτηση κάθε ίντσας ελληνικής κυριαρχίας και παρακαλάει και για διάλογο από πάνω.

O Πρόεδρος του Ιδρύματος Εκπαίδευσης και Πολιτισμού των «Γκρίζων Λύκων», Αχμέτ Γιγίτ Γιλντιρίμ τα λέει ξεκάθαρα και… ωραία σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Boğaziçi:

«…η πορεία ‘Αποφασιστικότητας για ανεξαρτησία’ που κάναμε στη Σμύρνη είχε σκοπό να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα που έχουμε πάνω στα νησιά (Δωδεκάνησα). Και εκπροσωπώντας τα 12 νησιά με 12 ομάδες, κάναμε μια πορεία εκπροσώπησης από την πλατεία Τζουμχουριέτ ως την πλατεία Γκιουντογντού όπου ρίχτηκε ο εχθρός στη θάλασσα. Εμείς δηλώσαμε πώς στα Δωδεκάνησα έχουμε ιστορικά δικαιώματα και αυτά τα θέλουμε. Πολλοί προδότες από μέσα, μας είπαν ‘Τι επιδιώκετε ; Να προκαλέσετε πόλεμο με την Ελλάδα ;’ Πριν ακόμα βγει από το λιμάνι το πλοίο μας το Oruc Reis έλεγαν ‘Τι δουλειά έχει στην Ανατολική Μεσόγειο; Θέλετε να προκαλέσετε πόλεμο με την Ελλάδα και να δημιουργήσετε οικονομική κρίση; Θα αγωνιστούμε για τα δικαιώματα των νησιών μέχρι το τέλος».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]