Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χαμός στη Χίο με τους μετανάστες


Και ο Μηταράκης «πετάει αετό»!
Έξαλλοι είναι με τον «πετυχημένο» και οι κάτοικοι του Έβρου

Έχουν ξεπεράσει τα όριά τους οι κάτοικοι της Χίου, που καθημερινά γίνονται θεατές πρωτοφανών βίαιων επεισοδίων, με πρωταγωνιστές τους παράτυπους μετανάστες. Ένα τέτοιο άγριο περιστατικό συνέβη και σήμερα, με άγριο ξύλο και μάλιστα μπροστά σε φαρμακείο!

Και ενώ η κατάσταση ξεφεύγει, ο διαφημιζόμενος σαν πετυχημένος υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, «πετάει αετό»! Και να φανταστεί κανείς ότι κατάγεται και από τη Χίο, για την οποία υποτίθεται ότι θα έπρεπε να δείχνει ένα παραπάνω ενδιαφέρον.

Τι έλεγε από τη Χίο πριν ακριβώς ένα χρόνο ο «πετυχημένος» και το… κράξιμο που του έριξαν οι απεγνωσμένοι κάτοικοι

Ήταν 14 Ιανουαρίου του 2020 όταν στη Χίο πραγματοποιούνταν έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, με θέμα τη δημιουργία στο νησί νέας κλειστής δομής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων. Σε αυτό το συμβούλιο παρέστη και ο Νότης Μηταράκης, που τότε ήταν υφυπουργός Εργασίας. Είπε τα γνωστά που δεν έγιναν ποτέ πράξη και έφυγε όπως πήγε, αλλά με… κράξιμο. Αφού τον περίμεναν, απεγνωσμένοι για την κατάσταση που επικρατούσε και τότε στο νησί, κάτοικοι. Ενώ μόλις ένα μήνα πριν την έλευση του νέου έτους, πανηγύριζε γιατί μειώθηκαν κατά 96% οι προσφυγικές ροές! Τον λόγο των πανηγυρισμών μόνο ο «πετυχημένος» γνωρίζει…

Η ίδια πάντως κατάσταση επικρατεί σε όλη τη χώρα, ενώ έξαλλοι είναι με τον «πετυχημένο» και οι κάτοικοι του Έβρου, εκεί που αποφάσισε αιφνιδιαστικά να επεκτείνει το ΚΥΤ στο Φυλακτό! Δηλαδή στα σύνορα στήνει μόνιμο καταυλισμό χιλιάδων θέσεων, δημιουργώντας σοβαρό ζήτημα για την εθνική ασφάλεια. Και ενώ μόλις πριν λίγους μήνες Στρατός και Αστυνομία έδιναν μάχη για να συγκρατήσουν τις χιλιάδες των μεταναστών, που έστελνε ο Ερντογάν.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]