Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετούν την τουρκική προπαγάνδα στο Προσφυγικό


Σε έναν ακόμη «χρήσιμο σύμμαχο» μπορεί να υπολογίζει η Αγκυρα εντός της ελληνικής πολιτικής σκηνής, καθώς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόσφυγα η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ανακοίνωση με την οποία υιοθετεί τους ισχυρισμούς της Αγκυρας περί «επαναπροωθήσεων» που κάνουν οι ελληνικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί να σταματήσουν οι επαναπροωθήσεις, μια κατηγορία την οποία προσάπτουν κατά της χώρας μας τουρκικές πηγές προκειμένου να πετύχουν την «ουδετεροποίηση» του Ελληνικού Λιμενικού, έτσι ώστε οι Τούρκοι δουλέμποροι να αρχίσουν πάλι την «εργασία» τους και ανεμπόδιστα να σπρώχνουν μετανάστες προς τη χώρα μας.

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν, μάλιστα, την κυβέρνηση πως έστειλε ένα «ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι πρόσφυγες δεν είναι επιθυμητοί», προφανώς αναφερόμενοι στην αλλαγή της πολιτικής στα σύνορα, ειδικά μετά τον Μάρτιο. Προφανώς, για τους φερέλπιδες της αριστερής πολιτικής αυτό είναι κάτι κακό και, αντιθέτως, θα έπρεπε όλη η χώρα να κρατά πανό «Πρόσφυγες, καλώς ήλθατε» σε λιμάνια ή έστω έξω από τα σπίτια του κ. Παπαδημούλη!


Σε ένα ρεσιτάλ διαχωρισμού από την πραγματικότητα, η ανακοίνωση συνεχίζει κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν σχεδίασε πολιτικές για τη διαχείριση του Προσφυγικού, θεωρώντας προφανώς ότι οι τακτικές του τύπου «λιάζονται στην Ομόνοια και μετά εξαφανίζονται» ήταν αποδοτικές και εξασφάλιζαν στους πρόσφυγες «αξιοπρεπή ζωή», κάτι το οποίο δεν συμβαίνει τώρα, αφού, όπως ισχυρίζεται η Νεολαία, χιλιάδες ανθρώπινες ζωές οδηγούνται στην εξαθλίωση και στο κοινωνικό περιθώριο.

Για κάποιον λόγο, βέβαια, δεν γίνεται καμία αναφορά στην εξαθλίωση στην οποία οδηγούνται Ελληνες, των οποίων οι περιουσίες απαξιώνονται τόσο ώστε να αναγκασθούν να τις πουλήσουν όσο όσο στους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]