Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μείζον θέμα με τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη


Στην υποκλοπή της συνομιλίας με τον τέως υπουργό Νίκο Παππά, ο υπόδικος επιχειρηματίας Μιωνή έχει μία εξωφρενική αναφορά – ισχυρισμό που αφορά τον τέως διοικητή της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών, κύριο Γιάννη Ρουμπάτη. Μία αναφορά που ο τέως διοικητής της ΕΥΠ δεν έχει βγει ακόμα να διαψεύσει.

Ο υπόδικος επιχειρηματίας ισχυρίζεται – μιλώντας με τον υπουργό Νίκο Παππά – ότι ο Γιάννης Ρουμπάτης του είχε πει πως ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι αντισημίτης! Εδώ προκύπτουν δύο πολύ σοβαρά θέματα. Πως είναι δυνατόν ο πρώην διοικητής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών να έχει συναντήσεις και συνομιλίες με έναν υπόδικο, τον οποίον μάλιστα τον έψαχνε το FBI! Και ο οποίος ζητούσε επιτακτικά να μάθει τα στοιχεία των πρακτόρων του FBI που τον διερευνούσαν!


Όπως επίσης, πως είναι δυνατόν ο πρώην διοικητής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών να εκτοξεύει τέτοιες συκοφαντίες, εθνικά επιζήμιες μάλιστα, κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, χαρακτηρίζοντας στον ως αντισημίτη;

Επαναλαμβάνουμε, θεωρούμε αυτούς τους ισχυρισμούς παρανοϊκούς και δεν τους υιοθετούμε. Οφείλει όμως να βγει και να τους διαψεύσει επισήμως ο ίδιος ο κύριος Ρουμπάτης.


Newsbreak


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]