Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακραία προπαγάνδα Ερντογάν κατά της Ελλάδας με αναφορές σε νεκρούς


Με προπαγανδιστικό τρόπο επιχειρεί ο Τ. Ερντογάν να κατηγορήσει την Ελλάδα υποστηρίζοντας πως υπάρχουν νεκροί και τραυματίες μετανάστες. Μάλιστα, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu υποστήριξε πως η Αθήνα δεν σέβεται τους κανόνες διεθνούς δικαίου.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Άγκυρα που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, υποστήριξε ότι η Ελλάδα «δεν σέβεται τους διεθνείς κανόνες μεταναστευτικού δικαίου» προσθέτοντας πως «οι ελληνικές αρχές σκότωσαν δύο μετανάστες και τραυμάτισαν έναν»

Μάλιστα κάλεσε τους Ευρωπαίους ηγέτες να δούν τι κάνει στο Αιγαίο η Ελληνική Ακτοφυλακή την ώρα που ο ίδιος έχει αφήσει ανοιχτά τα σύνορα και στέλνει καθ ομολογίαν του τους μετανάστες στα σύνορα με την Ελλάδα.

Ο Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε ακόμη ότι η χώρα του δεν θέλει τα χρήματα της Ευρώπης καθώς «έχει ήδη ξοδέψει 40 δισ. δολάρια και θα βρει τρόπο να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζεται».

«Μιλάμε μαζί τους, μας λένε: "Θα σας στείλουμε ένα δισεκατομμύριο ευρώ". Ποιον προσπαθείτε να ξεγελάσετε; (…) Δεν θέλουμε πλέον αυτά τα χρήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Στ. Πέτσας: «Fake news οι πυροβολισμοί εναντίον προσφύγων»

Για διασπορά fake news από την τουρκική προπαγάνδα κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας ουσιαστικά στις αναφορές του Τούρκου προέδρου Τ. Ερντογάν, ο οποίος νωρίτερα υποστήριξε πως σημειώθηκαν πυροβολισμοί με κανονικά πυρά εναντίον μεταναστών στην περιοχή του Έβρου, με αποτέλεσμα δύο νεκρούς και έναν τραυματία.

Πιο αναλυτικά, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Πέτσας αναφέρει:
«Κανένας πυροβολισμός δεν ρίχθηκε από τις ελληνικές συνοριακές δυνάμεις εναντίον ατόμων που προσπαθούσαν να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα. Οι αναφορές για το αντίθετο συνιστούν χυδαία και σκόπιμη παραπληροφόρηση. Fake News».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]