Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βάρκα με 40 μετανάστες, πρόσφυγες στο Αγαθονήσι


Επί ποδός στρατός, λιμενικό
Μεταξύ των επιβαινόντων ήταν και 12 παιδιά

Τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας μεταξύ 3.30 με 4.00 ξεβράστηκε στα βράχια του λιμανιού στο Αγαθονήσι ελαστική λέμβος στην οποία επενέβαιναν 40 μετανάστες και πρόσφυγες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην λέμβο που επέβαιναν οι 40 μετανάστες και πρόσφυγες, μεταξύ αυτών ήταν και 12 παιδιά, κάτι που παραπέμπει στην πάγια τακτική της Τουρκίας στο να προκαλέσει στην ευαισθησία της κοινής γνώμης.

Το σύνολο των μεταναστών, προσφύγων βρίσκεται σε ασφαλισμένο χώρο του νησιού από τις αρχές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει ενισχυθεί σημαντικά η φρουρά του νησιού, ενώ σκάφη του Λιμενικού Σώματος εκτελούν συνεχώς περιπολίες, μια ακόμη απόδειξη της άμεσης εφαρμογής των αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ για αυξημένα μέτρα ασφαλείας ανά την επικράτεια.

Αξίζει δεν θα αναφερθεί ότι οι Λιμενικές Αρχές διενεργούν έρευνα και δεν υπήρξε καμία απόφαση μέχρι στιγμή μεταφοράς τους στη Σάμο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η εθνικότητα των μεταναστών, προσφύγων.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]