Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μπορίσοφ: Ο Ερντογάν αρνήθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μητσοτάκη


Στην αποκάλυψη ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν αρνήθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Ελληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προχώρησε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του euractiv.com, ο Βούλγαρος πρόεδρος σχεδίαζε να οργανώσει μία μεγάλη διπλωματική συνάντηση στη Σόφια την Παρασκευή, μεταξύ του Recep Tayyip Erdogan, του Έλληνα πρωθυπουργού Μητσοτάκη, της Γερμανίδας Καγκελαρίου Angela Merkel και του πρωθυπουργού της Κροατίας Andrej Plenkovic, του οποίου η χώρα έχει την εκ περιτροπής προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.


"Αλλά στη συνέχεια λάβαμε πληροφορίες ότι κάποιοι μετανάστες σκοτώθηκαν, και ορισμένοι από τους συναδέλφους μου δεν δίστασαν να εκθέσουν την άποψή τους στο διαδίκτυο", δήλωσε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός σύμφωνα με το euractiv.

Επίσης, πρόσθεσε ότι ο Τούρκος πρόεδρος ήταν έτοιμος να έρθει στη Σόφια την Παρασκευή, αλλά ήταν απρόθυμος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Έλληνα πρωθυπουργό.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]