Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χαφτάρ στο πλευρό της Ελλάδας


O LNA στέλνει ηχηρό μήνυμα και τονίζει πως το προσφυγικό το χρησιμοποιεί η Τουρκία για εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται αλλού

Μπορεί ακόμα πολλές Ευρωπαϊκές χώρες - που είναι άμεσα εμπλεκόμενες με το θέμα του μεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος - να διατηρούν σιγήν ιχθύος στο τεράστιο πρόβλημα που έχει προκύψει στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας αλλά ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ και αρχηγός του LNA στη Λιβύη τάσσεται στο ζήτημα και στηρίζει το δικαίωμα της ελληνικής κυβέρνησης να προασπίσει τα σύνορα της.

«Είμαστε με τους Έλληνες και το δικαίωμά τους να προστατεύουν τους ανθρώπους και τη γη τους ώστε να μην πέσουν θύματα της ωμής και απάνθρωπης χρήσης ορισμένων προσφύγων ως πολιτική πίεση για να εκβιάσουν άλλους και για να δικαιολογήσουν εγκλήματα πολέμου που διαπράττονται αλλού», ανέφερε με νόημα το LNA σε ανακοίνωση του έχοντας μία μεγάλη φωτογραφία του Χαλίφα Χαφτάρ.


Ο Χαφτάρ και ο LNA μάχονται κατά της σκιώδούς κυβέρνησης της Τρίπολης στη Λιβύη που στηρίζεται από τζιχαντιστές και τον Ταγίπ Ερντογάν.

Σε άλλη ανάρτητηση στο twitter πριν από δύο ώρες ο LNA ανακοινώνει την καταστροφή ενός ακόμα θηριώδους στρατιωτικού BMC που έχει μεταφέρει η Τουρκία στη Λιβύη για να υποστηρίζει τον Σάρατζ και τον GNA.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο Χαφτάρ είναι στο πλευρό της Ελλάδας. Η Ελλάδα είναι στο πλευρό τού Χαφτάρ; Το γεγονός και μόνον ότι, εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, από την υπογραφή τού τουρκολιβυκού συμφώνου, δεν διακόψαμε τις διπλωματικές μας σχέσεις με την Τρίπολη, για να αποκαταστήσουμε διπλωματικές σχέσεις με την κυβέρνηση Χαφτάρ, δείχνει ότι μάλλον δεν υπάρχει ανταπόκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]