Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

6.398 νέα κρούσματα και 812 θάνατοι στην Ισπανία


Μακραίνει η λίστα των θυμάτων και των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωναϊού στην Ισπανία, καθώς ακόμη 812 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Ειδικότερα, ο αριθμός των νεκρών από τον ιό στην Ισπανία η οποία είναι μία από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο, αυξήθηκε σε 7.340 τη Δευτέρα από 6.528 την Κυριακή, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Φερνάντο Σιμόν.

Τις τελευταίες 24 ώρες, καταγράφηκαν σχεδόν 6.400 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων κορωναϊού στην Ισπανία αυξήθηκε σε 85.195 τη Δευτέρα από 78.797 την Κυριακή.


Σημειώνεται ότι η χώρα ξεκίνησε από σήμερα την εφαρμογή των νέων περιοριστικών μέτρων, αφού η κυβέρνηση απαγόρευσε σε όλους τους εργαζόμενους σε τομείς που δεν συγκαταλέγονται στις υπηρεσίες πρώτης ανάγκης να βγαίνουν από το σπίτι για διάστημα δύο εβδομάδων.

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε την νύκτα του Σαββάτου τα νέα περιοριστικά μέτρα και διευκρίνισε ότι οι εργαζόμενοι θα λάβουν κανονικά μισθούς τους και θα αναπληρώσουν την εργασία τους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Το μέτρο θα ισχύσει από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 9 Απριλίου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]