Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: 168 θάνατοι και 10.827 κρούσματα


Οι θάνατοι της Τουρκίας από το νέο κορωναϊό αυξήθηκαν κατά 37 τη Δευτέρα, φτάνοντας συνολικά τα 168 και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κατά 1.160, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός μολύνσεων να ξεπερνάει τα 10.000, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο τούρκος υπουργός υγείας Φαχρετίν Κοτζά.

Όπως μεταδίδει το Reuters από τις 11 Μαρτίου μέχρι σήμερα α κρούσματα ανέρχονται σε 10.827, ενώ οι νεκροί ανέρχονται σε 168. Επίσης 162 άνθρωποι που νόσησαν και υποβλήθηκαν σε θεραπεία από τον κορωναϊό, αποθεραπεύτηκαν.

Ο υπουργός πρόσθεσε στο Twitter ότι 11.535 δοκιμές διεξήχθησαν τη Δευτέρα - το υψηλότερο από την έναρξη της εστίας - με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των εξετάσεων που διενεργήθηκαν στην Τουρκία να ξεπεράσουν τα 76.981 από τότε που ξεκίνησε η εκδήλωση.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]