Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τοσουνίδης: Είχαμε συμφωνήσει το Σκοπιανό να πάει μαζί με τις εκλογές


Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

«Είχαμε συμφωνήσει ότι το ζήτημα αυτό (σ.σ. το Σκοπιανό) θα πάει με τις εκλογές ώστε να δοθεί στους Έλληνες να το συμπεριλάβουν στα κριτήριά τους όταν θα πάνε στις κάλπες» υποστήριξε ο Θόδωρος Τοσουνίδης στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6», κάνοντας λόγο για ντροπιαστικό τέλος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με τον κ. Τοσουνίδη το κλίμα ανάμεσα στους δύο εταίρους «άρχισε να χαλάει από τον Δεκέμβριο όταν είδαμε ότι δεν προχωράει το δημοψήφισμα» προσθέτοντας ότι «είχαμε συμφωνήσει ότι το ζήτημα αυτό (σ.σ. το Σκοπιανό) θα πάει με τις εκλογές ώστε να δοθεί στους Έλληνες να το συμπεριλάβουν στα κριτήριά τους όταν θα πάνε στις κάλπες».


Όπως είπε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ η απόφαση για τη διάλυση της συγκυβέρνησης «είναι του ίδιου του πρωθυπουργού». «Εμείς θέλαμε την ανατροπή της κυβέρνησης αφού δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να πάμε σε εκλογές από τη στιγμή που βλέπαμε ότι αυτός θα ήταν ο τρόπος για να σώσουμε το όνομα της Μακεδονίας. Ο κ. Τσίπρας παραδέχθηκε ότι έκανε κάθε προσπάθεια για να σώσει την κυβερνητική του πλειοψηφία και αυτό βρέθηκε δυστυχώς σε πρόθυμους βουλευτές και υπουργούς των ΑΝΕΛ».

Όσον αφορά τέλος τις καταγγελίες Νικολόπουλου, ο κ. Τοσουνίδης το σχολίασε ως εξής: «αστεία περίπτωση με κωμικά στοιχεία και τίποτα παραπάνω».

Μακάρι να μπορούσε να μιλήσει για αστειότητες ο κ. Τοσουνίδης και για την "περίοδο χάριτος" 7 μηνών που έδωσαν οι ΑΝΕΛ στον κ. Τσίπρα για να μπορέσει να βρει τους "πρόθυμους" βουλευτές που θα στήριζαν την συμφωνία των Πρεσπών. Δυστυχώς, οι γελοίοι πολιτικοί και "οι πολιτικές της καρέκλας" έδωσαν από την πλευρά των ΑΝΕΛ άφθονο χρόνο στον κ. Τσίπρα και την παρέα του για να προχωρήσουν στην υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών και στη συνέχεια στην επικύρωσή της από τους πρόθυμους, τους εθνομηδενιστές και τους ιδεοληπτικούς "ταγούς" του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Δηλαδή, οι ΑΝΕΛ δεν έδωσαν μόνο το "όπλο" στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά του παρείχαν και τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμάσει το έγκλημά του κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού.

Εάν ο κ. Τοσουνίδης ισχυρίζεται πως οι ΑΝΕΛ εξαπατήθηκαν από τον κ. Τσίπρα, ίσως θα πρέπει, επιτέλους, να αντιληφθεί πως η μειωμένη ικανότητα αντίληψης των ΑΝΕΛ (ή η συμφωνία τους με το ΣΥΡΙΖΑ για παράταση στις καρέκλες εξουσίας) αποτέλεσε το βασικό αίτιο υπογραφής και επισημοποίησης της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών. Δυστυχώς, για τον κ. Τοσουνίδη και τους ΑΝΕΛ, για τα όσα συμφώνησαν (που σήμερα προσπαθούν να αποποιηθούν) με το ΣΥΡΙΖΑ, θα "πληρωθούν" καταλλήλως στην κάλπη από τον ελληνικό λαό και θα καταγραφούν με απόλυτη επάρκεια από την ιστορία.

ΥΓ: Η προσπάθεια των ΑΝΕΛ να εμφανισθούν ως "εξαπατηθέντες" ή "χρήσιμοι ηλίθιοι" δεν πείθει κανέναν. Και αυτό είναι κάτι που θα επιβεβαιωθεί στις συνθέσεις υποψηφίων που θα παρουσιάσουν τα κόμματα (βλ. ΣΥΡΙΖΑ) στις επόμενες βουλευτικές εκλογές...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]