Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει (και δεν βρίσκει) προσωπικό για τα ΜΑΤ


Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των ΜΑΤ εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και της απόφασης του αρχηγείου να ενισχύσει την υπηρεσία όχι με νέους αστυφύλακες, όπως συνέβαινε παλαιότερα, αλλά μετακινώντας προσωπικό από άλλες υπηρεσίες, που όπως τα ΜΑΤ αντιμετωπίζουν πρόβλημα λειψανδρίας.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας (ΕΑΣΥΑ), εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί για "προχειρότητα" την ηγεσία του σώματος: "Αντί της ουσιαστικής ενίσχυσης, οι υπεύθυνοι "φωστήρες" ανακάλυψαν μια εντελώς πρόχειρη ενίσχυση από άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις, οι οποίες ψυχορραγούν", επισημαίνουν οι εκπρόσωποι της ΕΑΣΥΑ.


Ή έρχεστε στα ΜΑΤ ή σας φέρνουμε

Όπως αναφέρει ο "Ελεύθερος Τύπος, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξέδωσε διαταγή (στις 7 Φεβρουαρίου 2019) για την ενίσχυση των ΜΑΤ με την απόσπαση 100 αστυνομικών. Η συγκεκριμένη διαταγή που προήλθε με εντολές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ προκάλεσε την αναστάτωση στο αστυνομικό προσωπικό εξαιτίας του εξαναγκαστικού τρόπου επιλογής των αστυνομικών από "αποψιλωμένες" υπηρεσίες Τάξης και Ασφάλειας και την επιλεκτική εξαίρεση που υπηρετούν σε υπηρεσίες φρούρησης ευπαθών στόχων και προσώπων, μεταξύ των οποίων και πολλά κυβερνητικά στελέχη.

"Από εκεί που θα καταργούσαν τα ΜΑΤ, καταργούν άλλες υπηρεσίες για να ενισχύσουν τα ΜΑΤ", υποστηρίζουν ένστολοι συνδικαλιστές θυμούμενοι την προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση των ΜΑΤ.

Απορία ιστολογίου: Οι αξιωματικοί και οι υπηρετούντες στα ΜΑΤ αστυνομικοί, περνάνε από ψυχομετρικά τεστ για να διακριβωθεί η επάρκεια ψυχικής και νοητικής τους λειτουργίας;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]