Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εξαήμερη άδεια δίνουν στον Δημήτρη Κουφοντίνα


Άλλη μία άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έξι ημέρες, αντί για τέσσερις όπως ίσχυε μέχρι πρότινος, ενέκρινε το Συμβούλιο των φυλακών, σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μέχρι τώρα ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, λάμβανε άδειες 4 ημερών συν δύο ημέρες ακόμη ως οδοιπορικά. Επειδή όμως, λόγω των έργων του Μαλιακού μειώθηκε κατά 17 χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ της αγροτικής φυλακής του Βόλου όπου κρατείται και του Βαρνάβα που βρίσκεται η κατοικία του, συνεπώς δεν υπερβαίνει τα 300 χλμ. που αποτελούν προϋπόθεση για να δοθούν οδοιπορικά, οι μέρες που του χορηγήθηκαν αυξήθηκαν. Τούτη τη φορά, το Συμβούλιο του ενέκρινε εξαήμερη άδεια.


Υπενθυμίζεται ότι ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο στις αγροτικές φυλακές του Βόλου. Καθώς όλοι οι κρατούμενοι της συγκεκριμένης φυλακής είναι εργαζόμενοι και συμμετέχουν σε ομάδες που κάνουν διάφορες εργασίες όπως το μάζεμα λαχανικών, φρούτων, ελιών, η παραγωγή αρτοσκευασμάτων ή η ενασχόληση με την κτηνοτροφία, έτσι και αυτός πρέπει να εργάζεται.

Όπως σημειώνει το dikastiko.gr «αρχικώς του «έτυχαν» οι κήποι. Λόγω και της εποχής, μόλις έγινε η μεταγωγή του εκεί, του ανατέθηκε να μαζεύει τις ντομάτες και στη συνέχεια να της τοποθετεί σε καφάσια. Έκτοτε, έχει ασχοληθεί με διάφορα. Αυτό το διάστημα, λένε οι πληροφορίες, δουλεύει στον φούρνο του Σωφρονιστικού Καταστήματος ενώ η διαβίωσή του εκεί σε τίποτα δεν θυμίζει πλέον το διάστημα που βρισκόταν στις φυλακές του Κορυδαλλού. Διαμένει σε δικό του σπιτάκι και δεν έχει κανέναν περιορισμό στην μετακίνησή του μέσα στη φυλακή. Οι μοναχικοί προαυλισμοί για συγκεκριμένες ώρες σε έναν ολίγων τετραγωνικών μέτρων χώρο αποτελούν για αυτόν μια κακή μακρινή ανάμνηση….»


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]