Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρέσβης Ι. Κοραντής: «Χυδαία και πρόστυχη παρέμβαση Ερντογάν στα εσωτερικά μας»


"Χυδαία και πρόστυχη παρέμβαση Ερντογάν στα εσωτερικά μας"! Αίσθηση προκάλεσαν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες του Πρέσβη ε.τ. και πρώην Διοικητή της ΕΥΠ κ. Ιωάννη Κοραντή στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή "ΣΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ" των Παντελή Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου επ΄ ευκαιρία των πρόσφατων συνομιλιών Ερντογάν - Τσίπρα στην Τουρκία.

Ανάμεσα στα άλλα πολύ ενδιαφέροντα που είπε ο κ. Κοραντής και οι συνομιλητές του είπε ότι οι δηλώσεις Ερντογάν παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού για την υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών αποτελούν μία χυδαία και πρόστυχη παρέμβαση του Ερντογάν στα εσωτερικά της Ελλάδας...!!!

Παρακολουθήστε τα ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα που είπε ο πρέσβης ε.τ. και πρώην διοικητής της ΕΥΠ κ. Ιωάννης Κοραντής στο βίντεο που ακολουθεί, από το 11ο λεπτό και μετά...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]