Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΥΠΕΞ Σκοπίων: Στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως σύντομα οι συνταγματικές αλλαγές


Τα βήματα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση των Σκοπίων ως προς την υλοποίηση της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και προς την ένταξή της στο ΝΑΤΟ, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της γείτονας χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, μετά την εκπλήρωση όλων των νομικών προϋποθέσεων για την έναρξη ισχύος της Τελικής Συμφωνίας και των συνταγματικών τροποποιήσεων, η Κυβέρνηση της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» θα δημοσιεύσει την ημερομηνία έναρξης ισχύος των συνταγματικών τροποποιήσεων και του συνταγματικού νόμου στην Επίσημη Εφημερίδα της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας».

Στη συνέχεια, η «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» και η Ελλάδα θα αποστείλουν κοινή επιστολή στο Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, σχετικά με την ημερομηνία έναρξης ισχύος της τελικής συμφωνίας, θέτοντας έτσι τέλος στη δεκαετή διμερή διαφορά μεταξύ των δύο χωρών.


Στη συνέχεια η «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» θα ενημερώσει τη Γραμματεία του ΟΗΕ, τα κράτη μέλη, τα κράτη παρατηρητών του ΟΗΕ, καθώς και όλα τα άλλα διεθνή ιδρύματα στα οποία είναι μέλος, σχετικά με τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν.

Αυτό αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, για τις οποίες θα δημοσιευθούν έγκαιρες πληροφορίες.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]