Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άλλα τα μάτια του... λαού και άλλα της... αστυνομίας


Την ώρα που δεκάδες χιλιάδες πολίτες βρισκόντουσαν στο Σύνταγμα συμμετέχοντας σε ένα παλλαϊκό συλλαλητήριο η ΕΛ.ΑΣ κατέγραφε επισήμως μόλις 60.000 άτομα και ανακοίνωνε ότι στην Αττική για την εκδήλωση είχαν φτάσει μόλις 579 λεωφορεία με διαδηλωτές καθώς και 2 από την Κρήτη.

Ούτε καν 100000 διαδηλωτές δεν είδαν από την ΕΛ.ΑΣ τη στιγμή μάλιστα που και τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για «παλιρροϊκό γαλάζιο κύμα» με την Liberation να γράφει για χιλιάδες κόσμου και εκατοντάδες λεωφορεία.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος η ΕΛ.ΑΣ έκανε τη δική της καταμέτρηση προκαλώντας έντονα ερωτήματα για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί αλλά και για το πόσο αντικειμενική είναι η αναφορά της.

Πολύ δε περισσότερο όταν η ίδια η κυβέρνηση με κάθε τρόπο επιχειρεί να μειώσει το μέγεθος της αντίδρασης αλλά και το ποσοστό των Ελλήνων που αντιδρούν και αντιτίθεται στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών την οποία κατέθεσε το Σάββατο στη Βουλή.


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:
«Από ώρα 14:00 σήμερα (20-01-2019) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εξήντα χιλιάδων (60.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική (326) λεωφορεία, από τα οποία (253) από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών, (71) από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας και (2) από την Κρήτη. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης».
Τ.Ε.
Liberal



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]