Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζουράρις: Η κυβέρνηση «σακατεύει τη Μακεδονία» αλλά τη στηρίζω


Με πεντασέλιδο κείμενο το οποίο τιτλοφορεί «Μακεδονία σακαταμένη», ο Κώστας Ζουράρις αφού επιχειρηματολογεί για το "μείζον επαχθέστατον", ότι η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ακρωτηριάζει τις/τους Μακεδόνισσες/Μακεδόνες, εντούτοις καταλήγει στο υστερόγραφό του πως στηρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέχρι να λήξει η εντολή που έχει λάβει.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τονίζει στην επιστολή του πως επί του παρόντος δεν θα ασχοληθεί "ἐὰν τὸ παρόν τῆς συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν εἶναι περισσότερο ἐπωφελές ἢ λιγώτερο ζημιογόνο γιὰ τὴν Ἑλλάδα», καθώς αυτό είναι δευτερογενές και υστεροπαθές, όπως αναφέρει. Ακολούθως ο κ. Ζουράρις υπογραμμίζει πως η κύρωση της Συμφωνία των Πρεσπών ως έχει καταστρέφει την αρτιμέλεια της «ιερής Γαίας Μακεδονίας» και μετατρέπει το «Ακέραιο της σωματοψυχής των Μακεδόνων» σε «σερνάμενο σακατιλίκι».

Ωστόσο στο κλείσιμο της επιστολή της ο κ. Ζουράρις, αφού αναπτύσσει το σκεπτικό του για την απόληξη της Συμφωνίας των Πρεσπών, αναφέρει πως αυτή η άποψή του συνυπάρχει «μὲ τὴν πλήρη καὶ διαρκῆ ἐκ μέρους μου στήριξη πρὸς τὴν παροῦσα κυβέρνηση, μέχρις λήξεως τῆς ἐντολῆς».

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το κείμενο του Κώστα Ζουράρι.

Liberal



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Αρα στηριζεις το σακατιλικι και την προδοσια της Μακεδονιας, μεγιστε "Μακεδονομαχε"!

    Αυτο αραγε ειναι μερος της εντολης των ηλιθιων που σε ψηφισαν;

    Αυτο σεβεσαι;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΡΑΡΙ, για χρόνια πιστεύαμε ότι ήσουν κάποιος!! Τελικά απέδειξες ότι δεν είσαι παρά ένα μεγάλο τσακλοκούδουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σύνθημα πρέπει να κυριαρχήσει σε όλα τα πατριωτικά ιστολόγια:ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, μέχρις ότου εξαερωθούν από την πολιτική κονίστρα. Σε αυτούς δηλαδή που θα πουλήσουν τη Μακεδονία μας και δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ που μεθόδευσε όλη αυτήν την προδοσία. Εννοείται ότι πρέπει να εξαερώσουμε πολιτικά και τον ΣΥΡΙΖΑ.
      Είναι ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ χωρίς ψυχή και αισθήματα. Μόνος θεός τους ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, είτε ως χρήμα είτε ως καρέκλα. Μηδενική ανοχή, μηδενικη ψήφος σε όλους όσους θα παραδώσουν τη Μακεδονία μας σε άρπαγες και τυχάρπαστους λαούς (συνονθύλευμα λαών) με μηδενικό πολιτισμό και μηδενική Ιστορία.


      Υ.Γ. Ο Ζουράρης αποδείχτηκε πράγματι ένα μεγάλο τσακλοκούδουνο επειδή με μια απόφαση μηδένισε την ιστορία του. Ως τσακλοκούδουνο θα περιφέρεται πλέον ανα τας οδούς και ρύμας της επικράτειας. Δεχόμενος περιφρόνηση και χλεύη σχεδόν από όλους.

      Διαγραφή
  3. Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε.
    Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]