Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν πέρασε η πρόταση Καμμένου για αποχώρηση των υπουργών του από την κυβέρνηση


Άκαρπη υπήρξε η προσπάθεια του Πάνου Καμένου να αποσπάσει την έγκριση των βουλευτών του ώστε να αποσυρθούν από την κυβέρνηση.

Κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Π. Καμμένος φέρεται να ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη βουλευτών του, να ενημερώσει τον πρωθυπουργό (όταν συναντηθεί μαζί του , κάτι που με τη σειρά του εξαρτάται από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στα Σκόπια) ότι αποσύρει από την κυβέρνηση τους υπουργούς των ΑΝΕΛ,

Ο ίδιος τάχθηκε υπέρ μιας τέτοιας εξέλιξης, ενώ το ίδιο φέρεται να έπραξαν και οι Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά και Κ. Κατσίκης.


Ωστόσο, τέσσερις βουλευτές (Μαυραγάνης, Παπαχριστόπουλος, Κόκκαλης και Ζουράρις) φέρεται να απάντησαν αρνητικά, επικαλούμενοι ωστόσο κυρίως ...διαδικαστικούς λόγους, λέγοντας δηλαδή ότι μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση, με δεδομένο ότι από αυτή απουσίαζαν οι κυρίες Κουντουρά - Χρυσοβελώνη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της Κ.Ο διεκόπη με την επισήμανση ότι το όργανο θα βρίσκεται σε «διαρκή συνεδρίαση» ενόψει των εξελίξεων στα Σκόπια.

Υπό το φως και των νέων δεδομένων φαίνεται ότι εκτός από τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, αναβάλλεται και η αποψινή προγραμματισμένη τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Καμμένου.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ωραια κωλοτουμπα!

    Οποτε, εκει που διεγραφε βουλευτες του,τωρα χρειαζεται την εγκριση τους για να παραιτηθει αυτος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]