Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στον αέρα η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου


"Φαίνεται ότι υπάρχει εμπλοκή στη Βουλή των Σκοπίων", δήλωσε ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος από την Επιτροπή Εξοπλισμών και μπαίνοντας στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή.

Όπως είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους, η εμπλοκή αυτή επηρεάζει και τη σημερινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας άφησε να εννοηθεί ότι η συνάντηση είναι στον αέρα και εξαρτάται από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή των Σκοπίων.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το μεσημέρι είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ώστε να ληφθούν αποφάσεις για την τελική στάση των βουλευτών και των υπουργών του κόμματος η οποία ξεκίνησε λίγο πριν της 14:00 με τη συμμετοχή της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά, του Νίκου Μαυραγάνη (σ.σ. δεν είναι βουλευτής), του Β. Κόκκαλη, του Κώστα Ζουράρι, του Κ. Κατσίκη και του Θ. Παπαχριστόπουλου. Από τους υπουργούς που δεν είναι βουλευτές των ΑΝΕΛ, δεν έχουν προσέλθει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.


Ο Π. Καμμένος. κάλεσε τους φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους στην αίθουσα της συνεδρίασης και χαμογελώντας έδειχνε τον κ. Β. Κόκκαλη λέγοντας "να εδώ είναι και προχθές που λέγατε ότι έλειπε και έπινε καφέ στο Κολωνάκι, ήταν ο άνθρωπος στην Αχαΐα".

Συνεχίζοντας στον ίδιο ανάλαφρο τόνο ο κ. Π. Καμμένος, έδειξε και τις άδειες καρέκλες στο τραπέζι λέγοντας ότι "και για να μην λέτε ότι είναι άδειες για κάποιον άλλο λόγο η κα. Κουντουρά είναι κάπου μεταξύ Καναδά και Κίνας και ο Τέρενς το ίδιο". ξεκίνησε η συνεδρίαση στα γραφεία των ΑΝΕΛ.

Λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε απαντώντας σε ερώτηση ότι "προφανώς δεν θα μείνουμε εδώ όλη μέρα περιμένοντας το αποτέλεσμα στη Βουλή της πΓΔΜ, θα κάνουμε μία γενική συζήτηση". Διευκρίνισε ότι δεν θα κάνει δηλώσεις μετά το τέλος της συνεδρίασης, ενώ είπε ότι είναι σε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό χωρίς να δώσει κάποια άλλη πληροφορία για τη σημερινή συνάντησή τους.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]