Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φάκελος Κύπρου: Δείτε το περιεχόμενο - Στο φως άγνωστες πτυχές


Στο φως, μετά από 43 χρόνια, είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης, 24 Οκτωβρίου, οι άγνωστες πτυχές της τραγωδίας της Κύπρου. Ο Φάκελος της Κύπρου παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Αλέξη Τσίπρα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής.

"Σαράντα τρία χρόνια μετά την κυπριακή τραγωδία του 1974 και τριάντα περίπου χρόνια μετά τη συγκρότηση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων το 1985,  αναρτώνται τα επίσημα πρακτικά που εκδίδονται από κοινού από τη Βουλή των Ελλήνων και τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Έχουν ήδη εκδοθεί και αναρτώνται εδώ οι πρώτοι 4 τόμοι. Εφεξής θα εκδίδεται ένας τόμος ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ταυτόχρονα θα αναρτάται και ηλεκτρονικά", αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της Βιβλιοθήκης της Ελληνικής Βουλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΜΟ 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΜΟ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΜΟ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΜΟ 




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]