Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακραία φαινόμενα διάλυσης από Σκοπιανό και Μεταναστευτικό


Το 2010 ευρέθη ο κατάλληλος ανίκανος, για την αρχή του τέλους. Το 2011 κάποιοι μιλήσαμε και δείξαμε, ότι δεν επρόκειτο για οικονομική κρίση, αλλά περί υποταγής, εξουσιαμού και γεωστρατηγικών επιδιώξεων. Προφανώς και χρειαζόταν η φτωχοποίηση των Ελλήνων και καταδυνάστευση της Πατρίδος, με αγγλικό δίκαιο, υπερταμεία, πλεονάσματα και τόσα άλλα με απάνθρωπους νόμους. Σήμερα όμως σε δύο καίριες παραμέτρους η Πατρίδα οδεύει σε προορισμούς σκοτεινούς και ίσως άνευ επιστροφής.

Η ψηφοφορία στη Βουλή των Σκοπίων, μετά την ατιμωτική συμφωνία των Πρεσπών, κρύβει την τραγωδία του απομονωτισμού της χώρας. Βρεθήκαμε με θυσίες στο στρατόπεδο των ελευθέρων δημοκρατικών κρατών, μετά τον πόλεμο και την μετακατοχική τραγωδία της χώρας μας. Με την πτώση των τυραννικών κομουνιστικών καθεστώτων,το ΝΑΤΟ και η ΕΕ επέβαλαν κανόνες και ισχυροποίησαν την θέση τους. Ταυτόχρονα με την πάροδο των ετών ανεδύθησαν πόλοι ισχύος στην διεθνή πολιτική ζωή και η ισορροπία διεθνώς από το δίπολο μετετράπη σε πολυπολική.

Σε αυτό το διεθνές πλαίσιο από το Δεκέμβριο του 1991 οι ελληνικές κυβερνήσεις ολιγώρησαν και φθάσαμε στην ατιμωτική συμφωνία των Πρεσπών και στη πρόσφατη απόφαση της Βουλής των Σκοπίων. Φοβούμαι, ότι πολιτικός κόσμος και πολίτες δεν βλέπουν και δεν αντιλαμβάνονται την απομόνωση της χώρας όχι για το πώς θα ονομάζουν οι άλλες χώρες το μόρφωμα των Σκοπίων, αλλά για το αδιέξοδο που μπορεί να βρεθεί η χώρα και με την πλέον εθνικά αξιόπιστη κυβέρνηση. Θυμίζω ότι οι αρνητές της συμφωνίας στα Σκόπια, είναι οι σκληροί και άκαμπτοι μεκεδονίζοντες σε απόλυτο βαθμό.


Ο Ζάεφ και οι Αλβανοί εμφανίζονται διεθνώς και με την συνηγορία της ελληνικής πλευράς,ως διαλλακτικοί. Επομένως, η όποια ανατροπή αυτής της μειοδοτικής κυβέρνησης και η ανάδειξη των απαράγραπτων δικαίων της Ελληνικής Μακεδονίας, θα συναντά την δυσπιστία των συμμάχων και εταίρων μας. Από τούδε θα είμαστε αυτοί που θα θέλουμε το κακό της Συμμαχίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όταν θα προβάλουμε τα αυτονόητα εθνικά δίκαιά μας. Ο τραγικός απομονωτισμός μόλις τώρα ξεκινάει, πικρός και άδικος. Αλλά αυτά είναι τα κυνικά συμφέροντα διεθνώς. Στους εκτός συμμαχιών έχουμε καταστεί αναξιόπιστοι και ως αντίπαλοι.

Τους τελευταίους μήνες η κυβέρνηση επιδεικνύει υπερβάλλουσα ανοχή στο ζήτημα των μεταναστών και προσφύγων. Οι διεθνιστές του νεοκομμουνισμού στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε, παίζουν τα ρέστα τους. Αναζητούν και διεκδικούν την ψήφο των ονομαζομένων ανεκτικών πολιτών και του ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού και αυτό πρέπει να το επιδεικνύουν. Οι ορθοφρονούντες πολίτες, που αρνούνται την διάλυση της χώρας, έλκονται από φωνές και κραυγές περιθωριακών πολιτικών συμπεριφορών και κομμάτων. Είναι αυτοί που εύκολα και όχι με σωφροσύνη θα ζητήσουν τα αντίμετρα σ΄ αυτές τις πολιτικές ανοχής της κυβέρνησης. Έτσι η πιθανότητα ενίσχυσης αυτών των κομμάτων, που λειτουργούν ανταγωνιστικά της Νέας Δημοκρατίας είναι μεγάλη. Το όποιο αποτέλεσμα καταστροφικά διαλυτικό για την Πατρίδα και η όποια δύναμη ανάσχεσης αυτών των πολιτικών αποδυναμωμένη. Ο άδικος απομονωτισμός της χώρας και η διάλυση του κοινωνικού ιστού φωνάζουν ότι έρχονται. Οι δυνάμεις του πατριωτισμού και της υγιούς κοινωνίας, αποδυναμώνονται με έμμεσους τρόπους.

Απευθύνομαι σε όσους θέλουν και μπορούν να κατανοήσουν αυτά που έρχονται άμεσα και μεσοπρόθεσμα. Αυτά τα δύο ζητήματα ξεθεμελιώνουν κοινωνία και Πατρίδα. Ας το φωνάξουμε και να δράσουμε όπως πρέπει.

Κώστας Κιλτίδης
Voria


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]