Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χαροπαλεύει Έλληνας 27 ετών από επίθεση αλλοδαπών


Η επίθεση εναντίον του έγινε με μαχαίρι, στο κέντρο της Αθήνας

Χαροπαλεύει στην Εντατική του Ερυθρού, 27χρονος σύμβουλος επιχειρήσεων που χθες τα μεσάνυχτα μαχαιρώθηκε από συμμορία αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας για να του αρπάξουν το τσαντάκι. Το θύμα, δέχτηκε μαχαιριές στον πνεύμονα και οι γιατροί του νοσοκομείου δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το ματωμένο περιστατικό είναι ένα από τα πολλά που καταγράφονται καθημερινά και αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Με τους πολίτες να εκπέμπουν απελπισμένα SOS και την Αστυνομία, ουσιαστικά αφοπλισμένη να αποτελεί παθητικό δέκτη των πραγμάτων και παρατηρητή συμμοριών αλλοδαπών μαχαιροβγαλτών που σκορπούν τον τρόμο, εμπόρων ναρκωτικών και μπαχαλάκηδων…


Άγρια” μεσάνυχτα στο κέντρο της πόλης

Ήταν δέκα λεπτά μετά τις 12. Ο 27χρονος σύμβουλος επιχειρήσεων βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα όταν είδε να τον πλησιάζουν τρία περίεργα άτομα. Πριν προλάβει να αντιδράσει πετάχτηκαν άλλοι τρεις και αφού τον περικύκλωσαν ο ένας προσπάθησε να του αρπάξει το τσαντάκι του που περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και το κινητό του τηλέφωνο.

Το θύμα έκανε το λάθος και τράβηξε ενστικτωδώς την τσάντα του και τότε ο ένας απο αυτούς έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε με μανία στο σώμα του τραυματίζοντας τον στον πνεύμονα. Οταν ο 27χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος στην άσφαλτο, οι δράστες με τη λεία στο χέρι και το θύμα τους μισοπεθαμένο έφυγαν τρέχοντας και χάθηκαν στα στενά της περιοχής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εχε γουστο οι δραστες να ειχαν συλληφθει παλιοτερα και να αφεθησαν ελευθεροι προς

    αποσυμφορηση των φυλακών!

    Και εχε γουστο να ειναι ΚΑΙ αυτοι οι δραστες γνωστοι στην Αστυνομια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΜ, κατά πάσα πιθανότητα τους ξέρουν όπως γράφει το "pentapostagma". Πολλά έχουμε να δούμε ακόμα. Στο τέλος οι επιθέσεις θα γίνονται και την μέρα με την κυβέρνηση της αριστεράς, την ατιμωρησία, τον νόμο Παρασκευόπουλου και τα προνόμια των λαθρο-μεταναστών.

      .. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για μια «σκληρή» ομάδα με αρχηγό έναν ανοικτόχρωμο άντρα πιθανότατα Αλβανό και επιχειρησιακά στελέχη από την Ασία και την Αφρική. Οι συγκεκριμένοι χρησιμοποιούν το άβατο των Εξαρχείων όπου υπάρχει έλλειψη αστυνόμευσης προκειμένου να σβήνουν τα ίχνη τους μετά από κάθε ενέργεια. ..

      Βοήθεια μας!

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]