Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θερμό επεισόδιο Ν. Κοτζιά - Π. Καμμένου


Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους είχαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Κοτζιάς κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι υιοθετεί πολιτική που βλάπτει την κυβέρνηση και τη χώρα προκειμένου να εξυπηρετήσει δικές του πολιτικές και προσωπικές επιδιώξεις.

Ο υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, άσκησε δριμεία κριτική στον Πάνο Καμμένο υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικης Άμυνας στις ΗΠΑ παραβιάζουν την κυβερνητική συμφωνία και υπονομεύουν την εθνική θέση για το Σκοπιανό.

Πάντως, σε ερώτηση δημοσιογράφων κατά την αποχώρησή του από τη Βουλή, ο κ. Κοτζιάς δεν θέλησε να σχολιάσει τις πληροφορίες για την κόντρα του με τον Καμμένο, λέγοντας «δεν ξέρω».

Πυροσβεστικά φέρεται να παρενέβη ο Νίκος Παππάς. Εξερχόμενος μάλιστα του υπουργικού συμβουλίου ο Ν. Κοτζιάς παρότι ερωτήθηκε σχετικώς από δημοσιογράφους επιταχύνοντας το βήμα του και εμφανώς εκνευρισμένος απάντησε "δεν ξέρω, δεν ξέρω τίποτα".

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες την πρόθεσή της να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως ήταν εξάλλου ρεπορταζιακά γνωστό, εξέφρασε ενώπιον του υπουργικού η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Θιχτηκε η "εξωτερικη πολιτικη" του μπουγατσοφαγου απο τον ...τουρκοφαγο!

    Και οσοι βιαζονται να υπερψηφισουν την Συμφωνια, καλο θα ηταν να περιμενουν να δουν τι θα

    κανουν οι σκοπιανοι!

    Διοτι αν δεν την ψηφισουν οι σκοπιανοι,μετα τι θα λενε;

    Οτι θα προτιμουν το "plan b" του Πανουλη ,τον οποιο προδωσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]