Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσω την έδρα μου


Τη διαμάχη που επικρατεί στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών επιβεβαίωσε με νέες δηλώσεις του ο Θ. Παπαχριστόπουλος, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα την ψηφίσει και μετά θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

«Θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών και μετά θα παραδώσω την έδρα μου» ξεκαθάρισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ.

Πρόσθεσε ότι δεν ρίχνει ούτε σταγόνα λάδι στον μύλο της διαπλοκής. «Ξέρω ποιοι άνθρωποι δίνουν αγώνα να αποφύγουν κάτι και ζητάνε από την πρώτη μέρα εκλογές», ανέφερε επίσης.

Σημείωσε ότι δεν θα ψηφίσει ποτέ πρόταση μομφής και θα ψηφίσει πρόταση εμπιστοσύνης.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι από την αρχή έχει πει ευθαρσώς την άποψή του υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και ότι είναι έτοιμος να δεχθεί και τις επιπτώσεις λέγοντας παράλληλα ότι δεν έχει κανένα βουλευτικό προνόμιο, αμάξια, αστυνομικούς κ.α.

Ανέφερε τέλος ότι όταν έρθει η ώρα θα δώσει με συμβολαιογραφική πράξη τα 3.500 της βουλευτικής αποζημίωσης του στο περιοδικό του δρόμου «Σχεδία».

Η περίπτωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Παπαχριστόπουλου, είναι χαρακτηριστική για το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος των ΑΝΕΛ... Το γιατί ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν επιλέγει να παραιτηθεί πριν την ψηφοφορία για τα Σκόπια, είναι ένα θέμα που θα απαντηθεί από τους ερευνητές ιστορικούς του μέλλοντος και οπωσδήποτε θα κριθεί από τους ψηφοφόρους έλληνες πολίτες του παρόντος.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "«Θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών και μετά θα παραδώσω την έδρα μου» ξεκαθάρισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ.
    Πρόσθεσε ότι δεν ρίχνει ούτε σταγόνα λάδι στον μύλο της διαπλοκής. «Ξέρω ποιοι άνθρωποι δίνουν αγώνα να αποφύγουν κάτι και ζητάνε από την πρώτη μέρα εκλογές», ανέφερε επίσης."


    Ειναι τελειως ακατανοητη η σκεψη, οτι για να αντιμετωπιστει η διαπλοκη στην

    Ελλαδα,θα πρεπει πρωτα να προδοθει η Ιστορια και το ονομα της Μακεδονιας στους Σλαβους!!

    Προδοτες εναντιον διαπλεκομενων!! Σημειωσατε...3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]