Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία: Ογδόντα οκτώ χιλιάδες αντάρτες σκοτώθηκαν στη Συρία αφότου ξεκίνησε η ρωσική επέμβαση


Σχεδόν 88.000 αντάρτες σκοτώθηκαν στη Συρία αφότου ξεκίνησε η ρωσική επέμβαση πριν από τρία χρόνια, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου.

"Από την έναρξη της επιχείρησης, περισσότεροι από 87.500 αντάρτες εξαλείφθηκαν και 1.411 πόλεις και χωριά και περισσότερο από το 95% του συριακού εδάφους απελευθερώθηκαν", δήλωσε στη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής που διεξάγεται στη Σιγκαπούρη.

"Η πλειονότητα των ανταρτών έχουν εκκαθαριστεί", πρόσθεσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχεδόν 365.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την έναρξη του πολέμου πριν από επτά χρόνια.

Οι ρωσικές δυνάμεις επενέβησαν στον πόλεμο τον Σεπτέμβριο του 2015 με αεροπορικά πλήγματα για την υποστήριξη του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ και εξαπέλυσαν περισσότερες από 40.000 αεροπορικές επιδρομές με στόχο 120.000 "τρομοκρατικούς" στόχους, είπε ο Σόιγκου.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]