Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Μαξίμου «κρύβεται» πίσω από το απόρρητο του υπουργικού συμβουλίου


Επικαλούμενος το απόρρητο των συνεδριάσεων του υπουργικού συμβουλίου ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα όσα ανέφερε ο Νίκος Κοτζιάς σχετικά με τον Πάνο Καμμένο και τα περί χρηματισμού της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας εχθές στην ΕΡΤ και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το επίμαχο θέμα, δήλωσε πως δεν μπορεί να πάρει θέσει λόγω του απορρήτου και παρέπεμψε στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού που μετέχει στο υπουργικό συμβούλιο απέφυγε να δηλώσει ξεκάθαρα και με σαφήνεια ποιος από τους Πάνο Καμμένο και Νίκο Κοτζιά ψεύδεται.

Και ενώ κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι παραπέμποντας στη δήλωση Καμμένου στήριξε τον υπουργό Άμυνας επί της ουσίας δεν είπε τίποτα. Ούτε αν έγιναν όσα υποστηρίζει ο Νίκος Κοτζιάς ούτε αν έγιναν μόνο αυτά που υποστηρίζει ο Πάνος Καμμένος.


Η δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου εκλαμβάνεται κατά το δοκούν από τους εμπλεκόμενους μονομάχους και με τον τρόπο αυτό το Μαξίμου επιχειρεί να κλείσει το θέμα.

«Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος το διέψευσε. Είπε ότι δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι η κυβέρνηση συνολικά ή οποιοδήποτε μέλος της έχει χρηματοδοτηθεί από τον Τζορτζ Σόρος για να υλοποιήσει την εξωτερική της πολιτική ή για οποιονδήποτε άλλο».

Κατηγορηματική διάψευση Κοτζιά δεν υπήρξε αλλά μόνο μια αναφορά στο τι είπε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και σε μια άλλη στο τι απάντησε χθες ο Πάνος Καμμένος.

Και με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση και το Μαξίμου θεωρούν ότι το θέμα έχει λήξει…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]