Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΥΠΕΞ: Το ¨Ελα να δείς» με τα αποπαίδια του Κοτζιά


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών, όταν ο προσωπάρχης πρέσβης κ. Παπανδρέου, συγκέντρωσε το προσωπικό της διεύθυνσής του και με φωνές και επετέθη σε βάρος κυρίας, υπαλλήλου, του τομέα Μηχανογράφησης, με το αιτιολογικό ότι αυτή μια ημέρα νωρίτερα είχε ακυρώσει τις κάρτες εισόδου (ασφαλείας) του τέως υπουργού Νίκου Κοτζιά και των ανθρώπων που είχε προσλάβει στο γραφείο του σαν μετακλητούς.

Από το επεισόδιο αυτό σε βάρος της υπαλλήλου που εξετέλεσε με απόλυτα έντιμο τρόπο τα καθήκοντά της, σύμφωνα με τον κανονισμό του ΥΠΕΞ, προέκυψε μια αποκάλυψη η οποία ενδεχομένως απαιτεί διερεύνηση, διότι ακούστηκε πως οι άνθρωποι του τέως υπουργού μπαινόβγαιναν νύχτα στο υπουργείο χωρίς να έχουν δικαίωμα, μετά την παραίτηση του Ν. Κοτζιά!


Κι αν το ερωτηματικό ανάμεσα στους υπαλλήλους του ΥΠΕΞ είναι «ποιος έβαλε τον Προσωπάρχη, να κάνει όλη αυτή την ιστορία» που τελικά εκθέτει τον τέως υπουργό, το σημαντικό είναι ΠΟΙΟΙ μπήκαν νύχτα στο ΥΠΕξ σε μια περίοδο κρίσης με την Τουρκία και έντονης ενδοκυβερνητικής σύγκρουσης αλλά και για ποιούς λόγους και σκοπούς.

Ως απόψε το βράδυ δεν υπήρχαν αντιδράσεις από το Μαξίμου, το οποίο φυσικά έλαβε γνώση του επεισοδίου, αλλά απέφυγε να πάρει θέση

Αναμένουμε τη συνέχεια που σίγουρα θα υπάρξει καθώς τυχόν μη διερεύνηση του θέματος αφήνει ανοιχτά ερωτήματα για την Ασφάλεια ενός εκ των κρισιμοτέρων υπουργείων της χώρας.

Σημειώσεις


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]