Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέμα ημερών η φυλάκιση του Νικολά Γκρουέφσκι


Ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων θα πρέπει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου να ξεκινήσει να εκτίει την διετή ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε για την παράνομη αγορά πολυτελούς αυτοκινήτου.

Όπως μεταδίδει το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της πΓΔΜ, MIA, το Ποινικό Δικαστήριο της γειτονικής επιβεβαίωσε ότι έχει παραδώσει την παραπομπή του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος θα πρέπει να ξεκινήσει να εκτίει την ποινή του σε φυλακή κοντά στα Σκόπια, μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.

Το δικαστήριο ανέφερε παρέδωσε τη σχετική παραπομπή προσωπικά στον Ν. Γκρουέφσκι την ώρα που βρισκόταν στο δικαστήριο για μία άλλη δίκη.

Ο Γκρουέφσκι έχει καταδικάσει σε διετή ποινή φυλάκισης του Γκρούεφσκι καθώς κρίθηκε ένοχος για το ότι ζήτησε από την υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησής τους, Τζιορντάνα Τζανκουλόσκα, την παράνομη και μυστική αγορά μίας Μερσεντές αξίας 600.000 ευρώ την οποία σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει για προσωπικούς λόγους.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]