Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εξωφρενικό! Ετοιμάζουν 250.000 ελληνοποιήσεις


Ο «Οργανισμός Υποστήριξης Μεταναστών» 
μοιράζει απλόχερα ελληνικές ταυτότητες

Ένας παράξενος Οργανισμός που δραστηριοποιείται μέσω κυρίως διαδικτύου μοιράζει άδειες παραμονής, άσυλα και ελληνική υπηκοότητα σε λαθρομετανάστες που τους αποκαλεί ΠΕΛΑΤΕΣ!
Ο ΟΥΜ, (Οργανισμός Υποστήριξης Μεταναστών) είναι τμήμα της Δικηγορικής Εταιρείας BCLA, παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες σε μετανάστες και όπως ο ίδιος ισχυρίζεται… δημιουργήθηκε ώστε οι μετανάστες που μένουν στην Ελλάδα να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες και συμβουλές από εξειδικευμένους δικηγόρους, νομικά και διοικητικά στελέχη. -Άδεια Διαμονής -Ιθαγένεια -Άσυλο -είναι τρεις από τις «ειδικότητες» του…

Στην σελίδα του στο facebook περιγράφει γλαφυρά μια από τις περιπτώσεις που ανέλαβε:


Βγάλαμε Άσυλο για τον Abu Nahid μέσα σε λίγους μήνες! Ο Abu ήρθε στην Ελλάδα από την Μιανμάρ ️ για ένα καλύτερο μέλλον και για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του. Είναι στην Ελλάδα ️ τα τελευταία 2 χρόνια και προσπαθούσε να βγάλει Άσυλο για να ζήσει νόμιμα στην χώρα μας. Όμως δεν μπορούσε να τα καταφέρει! Πολλές φορές έχανε το κουράγιο του και σκεφτόταν να παρατήσει την προσπάθεια…
Μέχρι που είδε την ελπίδα στο πρόσωπο της Μένιας και κατάλαβε ότι υπάρχουν λύσεις! Η Μένια άκουσε την ιστορία και μαζί με την νομική μας ομάδα έτρεξε την διαδικασία για να μπορεί να έχει στα χέρια του το άσυλο σήμερα ο φίλος μας από την Μιανμάρ.


Πηγή: oym.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Είναι στην Ελλάδα ️ τα τελευταία 2 χρόνια και προσπαθούσε να βγάλει Άσυλο για να ζήσει νόμιμα στην χώρα μας."


    Αρα ηρθε παρανομα στην Ελλαδα και μεχρι και σημερα ζουσε παρανομως!

    Διοτι για να μην του παρεχεται ασυλο εδω και 2 χρονια σημαινει οτι δεν δικαιουται ασυλο!

    Και ξαφνικα νομιμοποιειται η παρανομια και υποτιθεται οτι ετσι λυνεται το.."προσφυγικο";

    Τοσο πολυ βιαζονται καποιοι για την ριζικη μεταβολη του εκλογικου σωματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσυλο γιατί; έχει πόλεμο εκεί; η επόμενη κυβέρνηση να άρει τις παράνομες ελληνοποιήσεις και να τους στείλει από εκεί που ήλθαν.
    ..Η Μιανμάρ κυβερνάται από ένα βάναυσο στρατιωτικό καθεστώς. Από το 1992 ως το 2011 επικεφαλής του δικτατορικού καθεστώτος ήταν ο στρατηγός Ταν Σουέ, αρχηγός του «Κρατικού Συμβουλίου Ειρήνης και Ανάπτυξης», όπως ονομαζόταν η κυβέρνηση της χώρας. Έπειτα από τη διενέργεια εκλογών, το 2010, η χούντα παρέδωσε την εξουσία σε πολιτική κυβέρνηση το Μάρτιο του 2011. Πρόεδρος ορκίστηκε ο Θέιν Σέιν...(βικιπαιδεια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]